Breaking News

Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Λάκης Λαζόπουλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Alpha αποτελεί οριστικά παρελθόν για το Λάκη Λαζόπουλο, ο οποίος ετοιμάζεται να επιστρέψει στην οθόνη της τηλεόρασης, μέσω άλλου τηλεοπτικού σταθμού.

Σύμφωνα με την «Espresso», που επικαλείται πηγή από το στενό περιβάλλον του, ο παρουσιαστής βρίσκεται ένα βήμα πριν από τις υπογραφές με τον Ant1. Από την πλευρά του το κανάλι δεν επιβεβαιώνει κάτι μέχρι στιγμής, προφανώς ώσπου να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας, επισημαίνει η εφημερίδα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της «Espresso», ο δημοφιλής δημιουργός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον σταθμό του Αμαρουσίου, για να ξεκινήσει τις ζωντανές εκπομπές του με την έναρξη της νέας σεζόν, από τον Οκτώβριο. Μαζί του θα βρίσκεται και ο αδελφός του και παραγωγός των εκπομπών του Κώστας Λαζόπουλος, ο οποίος επίσης ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον Alpha. 

H νέα live εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου θα έχει τον τίτλο "Αλ Μπατίρι Νιουζ", τίτλο που είχε αποκαλύψει ο ίδιος σε αποκλειστική συνέντευξή του στην πρεμιέρα του ένθετου περιοδικού «Enjoy» της «Κυριακάτικης Δημοκρατίας», στις 4 Ιουνίου. 

«Αν επιστρέψει το "Αλ Τσαντίρι Νιουζ" θα επανέλθει ως "Αλ Μπατίρι Νιουζ" ή ως "Αλ Σιχτίρι Νιουζ"» είχε πει, ενώ στην ίδια συνέντευξη είχε εκδηλώσει και τη μεγάλη επιθυμία του για αναβίωση των "Δέκα Μικρών Μήτσων".

Πηγή: Espresso