Breaking News

Γενική συνέλευση Τηλέτυπος: Ο Σαββίδης πίεσε τους μετόχους να πληρωθούν οι εργαζόμενοι του Mega

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μπορεί οι φήμες και οι σχετικές πληροφορίες να τον θέλουν έτοιμο να πουλήσει το ποσοστό του στο Mega, μέχρι να δρομολογήσει μια τέτοια εξέλιξη, ωστόσο, ο Ιβάν Σαββίδης δείχνει αποφασισμένος να μην περάσει... απαρατήρητος από το πάλαι ποτέ Μεγάλο Κανάλι.

Σύμφωνα με τα «Υστερόγραφα», στη σημερινή, ολιγόλεπτη και εν πολλοίς άκαρπη Γενική Συνέλευση της εταιρείας "Τηλέτυπος", ο ομογενής επιχειρηματίας, που πρόσφατα αγόρασε τον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon, πρότεινε στους άλλους μετόχους, την οικογένεια Βαρδινογιάννη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, να προχωρήσουν στην άμεση πληρωμή των οφειλών τους προς τους εργαζομένους.

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε παρέμβει και στο παρελθόν υπέρ των εργαζομένων του Mega, για την εξόφληση μέρους των οφειλών του καναλιού, μετά την εξαγορά από τον ίδιο του ποσοστού της πλευράς Μπόμπολα.

Ταυτόχρονα, ο Ιβάν Σαββίδης πρότεινε σε Βαρδινογιάννη και Μαρινάκη να υπάρξει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 25 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να διαμορφωθούν οι συνθήκες για την επαναλειτουργία του Μεγάλου Καναλιού τους επόμενους μήνες.

Η πλευρά των άλλων μετόχων δεν απάντησε στις προτάσεις Σαββίδη και έτσι το μέλλον του Mega παραμένει δυσοίωνο, ενώ η Γενική Συνέλευση περιορίστηκε στον διορισμό νέων μελών στο διοικητικό συμβούλιο, των Παναγιώτη Παπανελόπουλου, Γιώργου Λύτραινα, Γιώργου Δημάκη, Μάρκου Σίτα και Παντελή Ντίλη, οι οποίοι και αντικατέστησαν τους Γιώργο Μπόμπολα, Σταύρο Ψυχάρη, Φώτη Μπόμπολα και Παναγιώτη Ψυχάρη.