Breaking News

«Istanbullu gelin»: Σύντομα στο Mega (trailer)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έρχεται σύντομα στο Mega η σειρά «Istanbullu gelin - Η Νύφη», που είναι τουρκικής παραγωγής  2017, με την Asli Enver και τον Ozcan Deniz, γνωστός στο ελληνικό κοινό από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στα «Δίχτυα του Πεπρωμένου».

Υπόθεση: Είναι η δραματική ιστορία αγάπης της Süreyya, μιας πολύ όμορφης και περήφανης νεαρής κοπέλας, η οποία μεγάλωσε χωρίς μητέρα και πατέρα και αναγκάστηκε από πολύ μικρή να είναι υπεύθυνη για την ζωή της και του πλούσιου και χαρισματικού επιχειρηματία Faruk, τον οποίο εpωτεύεται και ακολουθεί ως νύφη στην Προύσα. 

Ο έpωτας ανάμεσα στην Süreyya, που έχει μεγαλώσει σε μια μεγάλη πόλη και λατρεύει την ελευθερία και τον Faruk, που παρά την μοντέρνα του εμφάνιση είναι στενά δεμένος με την οικογένειά του και τις παραδόσεις, από το πρώτο κιόλας λεπτό θα περάσει από αρκετές δοκιμασίες.

Η Süreyya από την στιγμή που διαβαίνει το κατώφλι του αρχοντικού έρχεται αντιμέτωπη:

- με την πεθερά της, κυρία Esma, που θέλει να είναι ο μοναδικός κριτής των πάντων στο αρχοντικό,

- με την İpek, που ο μόνος της σκοπός είναι να σταθεί η μικρή της κόρη στα πόδια της και η ίδια να ορθώσει το ανάστημά της

- και με τα προβλήματα καθενός από τα τρία προβληματικά αδέρφια του συζύγου της, του Fikret, του Osman και του Murat.

Από την άλλη ο Faruk αναγκάζεται να έρθει αντιμέτωπος, την πιο απρόσμενη στιγμή, με έναν εχθρό - έκπληξη που εμφανίζεται μπροστά του. 

Τα γεγονότα που εξελίσσονται θα κλονίσουν συθέμελα το σχεδόν τετρακοσίων χρόνων αρχοντικό, που στέκεται με όλο του το μεγαλείο και όλη η οικογένεια θα λάβει μερίδιο από αυτό...