Breaking News

Μαίρη Μπάρκουλη: «Ένας χρόνος πέρασε αγάπη μου... κόλλησα σ' εκείνη τη μέρα...»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από το θάνατο του εμβληματικού ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου.

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης έφυγε από τη ζωή, σαν σήμερα, την Τρίτη 23 Αυγούστου 2016, μετά από προβλήματα υγείας χρόνων που αντιμετώπιζε και μακρά νοσηλεία στο νοσοκομείο.

Η Μαίρη Μπάρκουλη δημοσίευσε ένα συγκινητικό κείμενο στο Facebook, που το συνόδευσε με το τραγούδι "Δώσε μου το στόμα σου (Σαν χελιδονάκι)" της Ρένας Κουμιώτη:

«23/8/2016...Γύρω στις 11.30 π.μ ευδιάθετος τραγουδάς στο γιατρό σου Γιάννη Ιωαννίδη το συγκεκριμένο τραγούδι που είχες ζητήσει το προηγούμενο βράδυ να στο πει η Ρένα η Κουμιώτη που είχε έρθει να σε επισκεφτεί για άλλη μία φορά μαζί με τη Μάρω τη Μπουρδακου...σε κάνουμε μπάνιο με τον Ανδρέα το νοσοκόμο ενώ ζητάς επίμονα εξιτήριο....δύο ώρες μετά η ψυχή σου πέταξε ελεύθερη μακριά μας...

Ένας χρόνος πέρασε αγάπη μου....ο κόσμος πάντα ίδιος...κακός...σιχαμερός...γεμάτος δήθεν...όπως ακριβώς τον άφησες...Όσο για μένα...κόλλησα σ' εκείνη τη μέρα....βήμα μπροστά δεν μπορώ να κάνω..

Κι όλα αυτά που λένε για το χρόνο ότι είναι γιατρός....αηδίες....ψέματα.....

Ξέρεις αγάπη μου...με το χελιδονακι θα ξεκινήσω κι εγώ κάποτε το ταξίδι μου...για να τ' ακούσεις και να ρθεις να με βρεις....για να μη χαθούμε.... Σ ΑΓΑΠΩ...ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ»