Breaking News

«Nomads»: Ολοκληρώνονται οι ομάδες - «Έκλεισε» ο παρουσιαστής (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Λίγες θέσεις φαίνεται πως έχουν μείνει κενές για το ριάλιτι επιβίωσnς του Ant1, με τnν παραγωγή να θέλει τους παίκτες να αναχωρούν για τις Φιλιππίνες στα μέσα Σεπτέμβρn και να αρχίζει... n περιπέτεια.

Όπως αναφέρει η Εύη Βαλή στο περιοδικό «7 Μέρες TV», το όνομα του παρουσιαστή για το «Nomads» ήταν γνωστό σχεδόν από την αρχή. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε ήδη συμβόλαιο με τον Ant1 και διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία για να υποστηρίξει ένα πρότζεκτ αυτού του μεγέθους. 

Όσον αφορά, όμως, τα ονόματα των celebrities παικτών που θα συμμετέχουν, αρκετά γράφτηκαν και ακούστηκαν, καθώς το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο και τα ραντεβού που έγιναν στο κανάλι του Αμαρουσίου πολλά. Θεωρείται πλέον σίγουρο πως στο «Nomads» θα συμμετέχουν γνωστές προσωπικότητες, πρόσωπα τα οποία μας συστήθηκαν μέσα από τηλεοπτικά σόου, αλλά και απλοί καθημερινοί άνθρωποι. 

Ωστόσο, ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί εάν οι ομάδες θα αποτελούν μείξη αυτών των προσώπων ή εάν θα υπάρχει σαφής διαχωρισμός μεταξύ τους, όπως έγινε σε άλλα κράτη του εξωτερικού, όπου προβλήθηκε το ριάλιτι.


Ανάμεσα στους 18 παίκτες που ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για το Παλαουάν, το πέμπτο μεγαλύτερο νησί των Φιλιππινών, βρίσκονται πάντως ο παγκόσμιος πρωταθλητής kick boxing Μιχάλης Ζαμπίδης, γνωστός και ως «Ιrοn Μίκe», ο παρουσιαστής και tatoo artist Γιώργος Μαυρίδης, ο pastry chef Διονύσης Αλέρτας, το μοντέλο και παρουσιαστής Γιώργος Μανίκας και η τραγουδίστρια Αποστολία Ζώη

Όταν έγινε η επίσημη ανακοίνωση για την προβολή του ριάλιτι από τον Ant1, εiχε αναφερθεί αφενός πως γίνονται αρκετές συζητήσεις όσον αφορά στη διάρθρωσή του, αφετέρου πως θα υπάρχουν δύο παρουσιαστές και ένα στούντιο στην Αθήνα. 

Η πρόθεση ήταν τη μέρα της αποχώρησης να γίνεται μια στουντιακή εκπομπή στην Αθήνα, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γινόταν δορυφορική σύνδεση με τις Φιλιππίνες, με ζωντανή προβολή του αποτελέσματος της ψηφοφορίας - κάτι το οποίο θα γινόταν για πρώτη φορά στα χρόνια διεξαγωγής και προβολής του «Nomads» ανά τον κόσμο. Ωστόσο, λόγω τεχνικών δυσκολιών που υπήρχαν και εξαιτίας της πεντάωρης διαφοράς ώρας ανάμεσα σε Ελλάδα και Φιλιππίνες, το φιλόδοξο αυτό πλάνο τελικά εγκαταλείφθηκε.

Πηγή: περιοδικό «7 Μέρες TV»