Breaking News

Στη Nova το πρωτάθλημα της Super League, χωρίς play-off

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ξεκινάει σήμερα, Σάββατο 19 Αυγούστου, το πρωτάθλημα "Super League Σουρωτή" για την αγωνιστική σεζόν 2017-18, ενώ χθες υπήρξε συμφωνία με τη Nova για τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Η διαφορά με την περσινή σεζόν είναι ότι φέτος δεν θα υπάρξουν αγώνες play-off.

Συγκεκριμένα η χθεσινή ανακοίνωση της Super League αναφέρει: 

«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης και του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League λήφθηκαν, μεταξύ άλλων, οι ακόλουθες αποφάσεις:

1) Εγκρίθηκε ομόφωνα το συνοπτικό πρόγραμμα αγώνων του Α' Γύρου του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή.

2) Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία (μειοψήφισε η ΠΑΕ Παναιτωλικός) η υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας με τη Forthnet/Nova.

3) Αποφασίστηκε ομόφωνα ότι δε θα διεξαχθούν αγώνες κατάταξης (play off) κατά την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

4) Στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ εξελέγησαν οι κ.κ. Τ. Αγραφιώτης, Ε. Ασλανίδης, Μ. Γκαγκάτσης.»

Όλα τα παιχνίδια της Super League της σεζόν 2017-2018 αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports και αμέσως μετά το τελευταίο ματς της ημέρας ραντεβού με την εκπομπή «Ώρα των Πρωταθλητών».

Η «Ώρα των Πρωταθλητών» ανανεωμένη για ακόμα μία χρονιά στις οθόνες μας. Το Σάββατο πρεμιέρα για τη φετινή σεζόν για την εκπομπή που έχει γράψει τη δική της ιστορία στην τηλεόραση και η οποία θα μας συντροφεύσει για ακόμα μία χρονιά με αναλύσεις, στιγμιότυπα, αποκλειστικές δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές και ρεπορτάζ από όλα τα παιχνίδια της Super League και όχι μόνο. 

Τρεις μέρες (Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα) η «Ώρα των Πρωταθλητών» στο ανανεωμένο στούντιο των αθλητικών καναλιών της Nova. Η αρχή θα γίνει το Σάββατο (19/8) στις 18:00 με τον Γιαννίκο Δούσκα, ο οποίος την Κυριακή (20/8) θα έχει παρέα τη Λίλα Κουντουριώτη και τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου. Τη Δευτέρα (21/8) τη σκυτάλη θα πάρουν οι Γιάννης Καραλής και Αγγελος Στυλιάδης. 

Βίντεο με τις καλύτερες φάσεις των αγώνων αλλά και με δηλώσεις των πρωταγωνιστών μπορείτε να παρακολουθείτε στο Web TV του novasports. Θα το βρείτε ΕΔΩ...

Πρόγραμμα 1ης Αγωνιστικής

Σαββατο 19/08 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Σαββατο 19/08 Α.Ο ΞΑΝΘΗ - ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964
Σαββατο 19/08 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Α.Ε.Λ.
Κυριακη 20/08 Α.Ε.Κ. - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Κυριακη 20/08 Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Κυριακη 20/08 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ.
Κυριακη 20/08 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Δευτερα 21/08 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ