Breaking News

Ο Chris Brown μίλησε για την επίθεση στη Rihanna: «Έφτυνε αίμα στο πρόσωπό μου...» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Chris Brown περιγράφει την περίφημη νύχτα του 2009 που επιτέθηκε στη Rihanna, σε ένα βίντεο, το οποίο περιέχει ένα απόσπασμα από το νέο ντοκιμαντέρ του "Chris Brown: Welcome to My Life".

Μιλώντας λεπτομερώς για το συγκλονιστικό περιστατικό, από το οποίο ήρθαν τότε στη δημοσιότητα από την αστυνομία φωτογραφίες του τραυματισμένου προσώπου της Rihanna, αναφέρθηκε σε όσα ακολούθησαν μετά από πάρτι, στο οποίο η τραγουδίστρια ανακάλυψε ότι την απάτησε.

Αργότερα στο αυτοκίνητο η Rihanna βρήκε ένα κείμενο από το τρίτο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει βίαιο ξέσπασμα.


«Θυμάμαι ότι προσπάθησε να με κλωτσήσει, αλλά τότε την χτύπησα πραγματικά, με μια κλειστή γροθιά και σχίστηκε το χείλος της. Όταν το είδα έπαθα σοκ. Αναρωτήθηκα "για ποιο λόγο την χτύπησα έτσι;". Στο σημείο εκείνο άρχισε να φτύνει αίμα στο πρόσωπό μου και με εξόργισε ακόμα περισσότερο. Πήρε τα κλειδιά από το αυτοκίνητο και προσποιήθηκε ότι τα έριξε έξω από το παράθυρο. Βγήκα από το αυτοκίνητο και έψαχνα για τα κλειδιά. Κάποιος φώναξε κι εκείνη του είπε "Βοήθεια, προσπαθεί να με σκοτώσει"».

«Με μισούσε μετά απ' αυτό. Προσπάθησα τα πάντα, αλλά δεν την ένοιαζε, απλώς δεν με εμπιστευόταν. Μετά απ' αυτό άρχισαν οι καυγάδες, λεκτικοί και σωματικοί» συνέχισε ο τραγουδιστής.

«Αγαπώ ακόμα τη Rihanna, αλλά για να είμαι ειλικρινής μαλώναμε... θα με χτυπούσε, θα τη χτυπούσα. Ποτέ δεν ήταν καλά» πρόσθεσε ο Chris Brown

Όπως επισημαίνει η βρετανική Mirror, η Rihanna είχε μιλήσει για το περιστατικό και για την τότε σχέση της με τον τραγουδιστή, σε μια συνέντευξη που παραχώρησε το 2012, στην Oprah Winfrey.

Δείτε το βίντεο.


Πηγή: Mirror