Breaking News

Πόλο: Πάει για το χρυσό απόψε η Εθνική Νέων Ανδρών

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έκαναν το τέλειο παιχνίδι το Σάββατο (12/8) το βράδυ, στον ημιτελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στο Βελιγράδι, κόντρα στη Σερβία, οι παίκτες της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης των Νέων Ανδρών, πήραν την πρόκριση στο μεγάλο τελικό και πλέον απομένει ένα ακόμη βήμα για να βρεθούν στην κορυφή του κόσμου. 

Οι ψυχωμένοι παίκτες του Τεό Λοράντου νίκησαν την πανίσχυρη Σερβία μέσα στο σπίτι της με 9-8, εξασφάλισαν ένα μετάλλιο και θα διεκδικήσουν το χρυσό στον σημερινό τελικό (Κυριακή 13/8, στις 21.00 ώρα Ελλάδας) κόντρα στην Κροατία (που νίκησε στον άλλο ημιτελικό με 6-4 την Ουγγαρία).

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της ΚΟΕ, θα είναι η τέταρτη συμμετοχή της Ελλάδας σε τελικό Παγκοσμίου πρωταθλήματος της συγκεκριμένης ηλικιακής κατηγορίας (U20) και διεκδικεί σε αυτήν το δεύτερο χρυσό της (είχε κατακτήσει το χρυσό το 2001 στην Κωνσταντινούπολη, πάλι με αντίπαλο την Κροατία).

Οκτάλεπτα (9-8): 3-3, 4-3, 2-1, 0-1.

ΕΛΛΑΔΑ: Ζερδεβάς, Σκουμπάκης 3, Γαρδίκας, Γκιουβέτσης 1, Νικολαϊδης, Παπαναστασίου 1, Γιαννόπουλος, Μουρατίδης, Δελαγραμμάτικας, Τρούλος 1, Μασμανίδης 2, Καπετανάκης 1, Σιορδίλης.

ΣΕΡΒΙΑ: Φιλίπποβιτς, Τάνκοβιτς, Τόμιτς, Λούκιτς 1, Βούσινιτς 1, Γκβοζντάνοβιτς, Ντράσοβιτς 1, Τόχολι, Γιάνκοβιτς, Ραντόγιεβιτς 4, Ράντονιτς, Βέλκιτς 1, Μπελοπάβλοβιτς.