Breaking News

Πέθανε ο ηθοποιός Πέτρος Αλατζάς (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε από τη ζωή την Τρίτη ο ηθοποιός Πέτρος Αλατζάς, γνωστός για τη συμμετοχή του στη σειρά του Mega "Το Νησί", όπου υποδύθηκε τον Σταύρο Σολομωνίδη, τον εκδότη της εφημερίδας στη Σπιναλόγκα.

Ο Νίκος Ορφανός, ο οποίος έπαιξε, επίσης, στη σειρά, έγραψε στο προφίλ του στο Facebook.

«Αντίο Πέτρο μου...

Όλοι εμείς που δουλέψαμε στο Νησί, τη σειρά του Μέγκα, που γυρίστηκε στην Κρήτη πριν εφτά χρόνια, είχαμε γίνει μια μεγάλη οικογένεια. Από ένα σημείο και μετά, ήταν τέτοια η συναισθηματική φόρτιση και το δέσιμό μας, που αυτό που βλέπατε λίγο απείχε από την πραγματικότητα.

Με μεγάλη θλίψη και αφάνταστη στενοχώρια, πληροφορήθηκα την απώλεια του αγαπητού μου Πέτρου Αλατζά, εχθές το βράδυ.

Ήταν ο εκδότης της εφημερίδας στη Σπιναλόγκα, είχα την τύχη να τον σκηνοθετήσω στη "Βέρα" στο Αλεξάνδρεια, προ τριών ετών, υπέροχο παιδί, συνάδελφος αγαπητός, καλός άνθρωπος, εξαιρετικός ηθοποιός με ήθος και γνώση, αχ βρε Πέτρο...καλό σου ταξίδι φίλε μου αγαπητέ...»


Ο Πέτρος Αλατζάς ήταν απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Θεατρικού Οργανισμού «Μορφές» (Θέατρο “ΕΜΠΡΟΣ” 1992-1996), όπως και απόφοιτος του Χημικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στο θέατρο εμφανίστηκε σε πολλές παραστάσεις, αλλά και σε παραστάσεις για παιδιά. Ασχολήθηκε και με τη σκηνοθεσία, φωτογράφισε πολλές παραστάσεις Χορού και Θεάτρου, ενώ φωτογραφίες του συνόδευσαν ποιητικές συλλογές.  Ασχολήθηκε, επίσης, με πολεμικές τέχνες και μιλούσε αγγλικά και γαλλικά.