Breaking News

Ανατροπή: Ποιο πρόσωπο θα παρουσιάσει τελικά το «Still standing»; (trailer+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην αρχή πληροφορίες ήθελαν το Νίκο Μουτσινά, ως παρουσιαστή του νέου παιχνιδιού γνώσεων που θα ενσωματωθεί στο πρόγραμμα του Ant1 τη νέα σεζόν.

Ωστόσο, σύμφωνα με την «Espresso», τελικά η... μπίλια έκατσε στη Μαρία Μπεκατώρου, η οποία ύστερα από πολλά χρόνια θα είναι πάλι παρούσα στο καθημερινό πρόγραμμα.

Το «Still standing» είναι ένα τηλεπαιχνίδι γεμάτο αγωνία και ανατροπές, που κάνει θραύση στο εξωτερικό, καθώς δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να κερδίσουν μεγάλα έπαθλα. Η πρεμιέρα προγραμματίζεται για τα τέλη Σεπτεμβρίου, ενώ το φαντασμαγορικό σκηνικό θα έχει ολοκληρωθεί έως τα μέσα του ίδιου μήνα.


Το πρότζεκτ αναμένεται να προβάλλεται στην απογευματινή ζώνη και, μάλιστα, σκοπεύει να χτυπήσει στα ίσα ένα από τα ήδη δημοφιλή προγράμματα. Συγκεκριμένα, αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, η Μαρία Μπεκατώρου θα βρεθεί απέναντι από τον Χρήστο Φερεντίνο και το «Deal» του, δημιουργώντας έτσι την πρώτη κύρια «κόντρα» της νέας τηλεοπτικής χρονιάς.

Άτομα από το περιβάλλον της παρουσιάστριας λένε πως έχει ενθουσιαστεί με το συγκεκριμένο παιχνίδι. Έτσι όταν της έγινε η πρόταση να το αναλάβει, απάντησε θετικά με μεγάλη χαρά. 

Πηγή: Espresso

Δείτε το trailer συμμετοχών που κυκλοφόρησε ο Ant1.