Breaking News

«Το σόι σου»: Επιστρέφει με αλλαγές και νέα σκηνικά

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η αγαπημένη σειρά «Το σόι σου», που σημειώνει υψηλότατα ποσοστά τηλεθέασης ακόμη και στις καλοκαιρινές επαναλήψεις της, ήταν από τις ελάχιστες που κατάφερε τη σεζόν που πέρασε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, τη στιγμή που το Survivor οδηγούσε σε μονοψήφια νούμερα άλλα δημοφιλή σίριαλ.

Τα γυρίσματα για τη νέα σεζόν θα αρχίσουν στο τέλος του μήνα, ώστε να υπάρχει στοκ επεισοδίων στις αρχές Οκτωβρίου, οπότε και τοποθετείται η έναρξη του τέταρτου κύκλου της σειράς. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η σειρά  δεν επαναπαύεται στις δάφνες της και ετοιμάζεται για αλλαγές. H παραγωγή έχει σκοπό να ενισχύσει το «καλό χαρτί» της με ακόμη περισσότερα guests και με νέα σκηνικά. Έτσι, αυτήν την περίοδο «χτίζεται» το σπίτι του Κωνσταντίνου (Αλέξανδρος Μπουρδούμης) και της Αντωνίας (Ιωάννα Ασημακοπούλου), ώστε από τη νέα σεζόν να έχουμε μια πιο φρέσκια ματιά στη ζωή των ηρώων.

Το χιούμορ, το απίστευτο δέσιμο των ηθοποιών και το υπέροχο κλίμα που επικρατεί καθημερινά, με τους ηθοποιούς να μετατρέπουν τα γυρίσματα της σειράς σε... παιδική χαρά, ίσως είναι και οι λόγοι που ο σκηνοθέτης Αντώνης Αγγελόπουλος - ο οποίος ανέλαβε δράση λίγους μήνες πριν τελειώσει ο προηγούμενος κύκλος - αποφάσισε να αφήσει τα ηνία της σκηνοθεσίας στη «Μουρμούρα», για να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στο «Σόι σου».

Πληροφορίες από: Espresso