Breaking News

Αυτό είναι το «Nomads»: Ο Αρναούτογλου μίλησε για το νέο ριάλιτι επιβίωσης (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, στις 21:00, έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα του "Nomads". Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν σήμερα καλεσμένος στην πρεμιέρα του Πρωινού και έδωσε σαφείς απαντήσεις σχετικά με το νέο ριάλιτι επιβίωσης, με το οποίο ο Ant1 θα επιχειρήσει να πάρει τα ηνία της τηλεθέασης στους πίνακες της Nielsen.

Ο παρουσιαστής του "Nomads" τόνισε ότι το παιχνίδι είναι η "επόμενη μέρα στα ριάλιτι επιβίωσης", καθώς θα έχει σενάριο και θα θυμίζει σίριαλ, με στοιχεία ντοκιμαντέρ.

Για τις 3 ομάδες (η καθεμία θα αποτελείται από 7 παίκτες) που θα συμμετέχουν διευκρίνισε ότι: H μία θα αποτελείται από celebrities, η δεύτερη από Ολυμπιονίκες και γενικά αθλητές και η τρίτη από ανώνυμους που θα επιλέξει η παραγωγή.

Η διαφορά μετάδοσης του παιχνιδιού στις Φιλιππίνες και στην Ελλάδα θα είναι μόλις λίγες ώρες, είπε και εξήγησε ότι μετά το πρώτο παιχνίδι η νικήτρια ομάδα θα μείνει σε μία βίλα και θα έχει όλες τις ανέσεις, η δεύτερη θα πάει σε ένα χωριό και για να φάει θα πρέπει να βοηθάει τους ντόπιους αγρότες, ενώ η τρίτη θα προσπαθήσει να επιβιώσει μέσα στη ζούγκλα.

Το παραπάνω σενάριο θα συμβαίνει κάθε εβδομάδα και η διαμονή της κάθε ομάδας θα αλλάζει ανάλογα με το ποια θα νικήσει.

Όσον αφορά τους υποψήφιους προς αποχώρηση, θα υποδεικνύονται 3 κάθε φορά. Το τηλεοπτικό κοινό θα ψηφίζει θετικά, ενώ οι δύο που θα έχουν τις λιγότερες θετικές ψήφους θα διεκδικούν την παραμονή τους μέσω αγωνίσματος.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί.