Breaking News

Ελένη Τσολάκη - Παύλος Πετρουλάκης: Όλο το ρεπορτάζ από το γάμο τους και οι πρώτες δηλώσεις (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ελένη Τσολάκη έκανε τις πρώτες δηλώσεις της μπροστά στην κάμερα, μετά το γάμο της με τον επιχειρηματία Παύλο Πετρουλάκη, στην εκκλησία του Αγίου Διονυσίου στο Island της Βάρκιζας.

«Είναι στιγμές χαράς, που πρέπει να τις απολαύσεις, είναι στιγμές προσωπικές, οικογενειακές. Ένα συναίσθημα πρωτόγνωρο για μένα  και για κάθε κοπέλα, γυναίκα και άντρα που είναι σε αυτή τη θέση. Εύχομαι και στα δικά σας, να σας αξιώσει ο Θεός να ζήσετε μια τέτοια ευτυχία» δήλωσε πριν το γάμο η παρουσιάστρια, στους ρεπόρτερ.

Μετά το γάμο, εμφανίστηκε μαζί με το σύζυγό της και είπε ότι θα κρατήσει το επίθετό της, ενώ αποκάλυψε ότι δεν του πάτησε το πόδι στην εκκλησία γιατί δεν το... έβρισκε!

Το ζευγάρι δεν θα πάει τώρα ταξίδι του μέλιτος. «Έχουμε Slam τώρα και πυρετώδεις προετοιμασίες» τόνισε χαρακτηριστικά η Ελένη Τσολάκη.

Δείτε στο βίντεο της εκπομπής "Επιτέλους Σαββατοκύριακο" όσα έγιναν στο γάμο, τις δηλώσεις του νιόπαντρου ζευγαριού και των κουμπάρων τους (Ιωσήφ Μαρινάκης - Xρύσα Καλπάκη), αλλά και των καλεσμένων.