Breaking News

Jennifer Lawrence - Darren Aronofsky: Η πρώτη «τρυφερή» δημόσια εμφάνισή τους (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πολλά δημοσιεύματα έκαναν κατά διαστήματα λόγο για σχέση της Jennifer Lawrence με τον κατά 21 χρόνια μεγαλύτερό της Darren Aronofsky, που είναι και ο σκηνοθέτης της νέας της ταινίας «Mother!». Η ταινία έκανε πρεμιέρα, ενώ θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες της Ελλάδας στις 19 Οκτωβρίου 2017.

Η αρχή της σχέση τους χρονολογείται τον Σεπτέμβριο του 2016. Στις αρχές Νοεμβρίου φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν έδειχναν καuτά φιλιά της ηθοποιού με τον διάσημο σκηνοθέτη. Μόλις τρεις μήνες αργότερα, το Δεκέμβριο του 2016, νέα δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι το ζευγάρι χώρισε. Κατόπιν, ο Ιανουάριος του 2017 φέρεται να τους βρήκε ξανά μαζί.

Οι δύο τους δεν είχαν φωτογραφηθεί ποτέ μαζί σε τρυφερές πόζες, μέχρι χθες το βράδυ, στη Νέα Υόρκη. Μπορεί η φωτογράφιση να έγινε στα πλαίσια των δύο εβδομάδων περιοδείας τους για την προώθηση της ταινίας, ωστόσο είναι το πρώτο δημόσιο στιγμιότυπο που τους δείχνει τόσο κοντά.


Ωστόσο, Jennifer Lawrence και Darren Aronofsky στο κόκκινο χαλί φαίνεται να κρατούν πάντα... εσκεμμένα απόσταση μεταξύ τους, όπως έγινε πρόσφατα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας,

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το περασμένο Σαββατοκύριακο ο 49χρονος είχε δηλώσει στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο ότι η 27χρονη Lawrence είναι σπάνιο ταλέντο «Είναι ταλέντο που βγαίνει μια φορά στη γενιά της, ένας ανεμοστρόβιλος, ένας τυφώνας, ένας σεισμός, μια καταιγίδα ταλέντου» είπε χαρακτηριστικά. 

«Δεν ξέρω τι την κάνει μεγάλη ηθοποιό, ίσως οι γονείς της, ίσως το νερό του Κεντάκι», πρόσθεσε με χιούμορ.

Όταν ρωτήθηκε πώς είναι η συνεργασία τους, από τη στιγμή που έχουν προσωπική σχέση, τόνισε ότι δεν υπήρχαν καθόλου προβλήματα.


Στη φωτογραφία ποζάρουν με τον Javier Bardem, συμπρωταγωνιστή της Lawrence στην ταινία «Mother!».


Πληροφορίες - φωτογραφίες: Daily Mail