Breaking News

Πέθανε ο Hugh Hefner, ιδρυτής του Ρlaybοy (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη, σε ηλικία 91 ετών, ο ιδρυτής του Ρlaybοy, Hugh Hefner. Η γνωστοποίηση της είδησης έγινε από την εταιρία Ρlaybοy Enterprises.

«Ο Hugh M. Hefner, που το 1953 εισήγαγε στον κόσμο το περιοδικό Playboy και έχτισε την εταιρεία με ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα, αμερικανικά, παγκόσμια εμπορικά σήματα στην ιστορία, απεβίωσε ειρηνικά από φυσικές αιτίες στην έπαυλή του, "The Playboy Mansion", έχοντας στο πλευρό του τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ήταν 91 ετών» ανέφερε η δήλωση της εταιρίας το βράδυ της Τετάρτης, σύμφωνα με το ABC News.


Ο  Hefner άφησε πίσω του την τρίτη και τελευταία σύζυγό του, την 31χρονη Crystal Harris - Hefner (που παντρεύτηκε το 2012) και τα τέσσερα παιδιά του από τους γάμους του με την Mildred Williams και την Kimberley Conrad.

Ο γιος του Cooper είπε για την απώλεια του πατέρα του: 

«Ο πατέρας μου έζησε μια εξαιρετική και γεμάτη ζωή ως πρωτοπόρος στον τομέα των μέσων ενημέρωσης και του πολιτισμού και ήταν μια ηγετική φωνή πίσω από μερικά από τα σημαντικότερα κοινωνικά και πολιτιστικά κινήματα της εποχής μας υπέρ της ελευθερίας του λόγου, των πολιτικών δικαιωμάτων και της σeξουαλικήs ελευθερίας. 

Καθόρισε έναν τρόπο ζωής και ένα ήθος που αποτελούν την καρδιά του εμπορικού σήματος Ρlaybοy, ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα στην ιστορία. Η απώλειά του είναι σημαντική για πολλούς, όπως για τη γυναίκα του Crystal, την αδερφή μου Christie, τους αδελφούς μου David και Marston και όλους εμάς στην εκδοτική εταιρία Ρlaybοy Enterprises».