Breaking News

Τα «καρφιά» της Ελεονώρας Μελέτη για τον ΣΚΑΪ (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την ξαφνική αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή "Happy Day". Η παρουσιάστρια ήταν να παρουσιάσει εκπομπή στο κανάλι, στη ζώνη 15:00 - 17:00, όπως είχε πει σε προηγούμενη συνέντευξη, καθώς ήταν σίγουρη για τη συνεργασία, μετά τις διαβεβαιώσεις από το κανάλι.

«Δεν βγαίνεις ποτέ να πεις ότι θα κάνεις μια εκπομπή την οποία δεν έχεις εξασφαλίσει. Είχα το "πράσινο φως" από την κυρία  Άλκηστη Μαραγκουδάκη, από το γραφείο τύπου, να βγω και να πω ότι έχουμε εξασφαλίσει την εκπομπή 15:00 - 17:00» είπε, επισημαίνοντας ότι είχε αρχίσει και προετοιμασίες, αναζητώντας τα άτομα που θα πλαισίωναν την εκπομπή.

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε ότι το κανάλι την ενημέρωσε για την αλλαγή σχεδίων, όταν ήταν στην Κρήτη. «Ήμουν στην Κρήτη όταν χτύπησε το τηλέφωνο, 21-22 Αυγούστου, πάνω στην έκλειψη» τόνισε χαρακτηριστικά. Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων:

«Έγιναν κάποιες αλλαγές στην ηγεσία και κανείς δεν αναλάμβανε να υπογράψει συμβόλαια. Εγώ σαν επαγγελματίας ψιλογκρίνιαζα να υπογράψουμε. Αλλά όταν βλέπεις ότι διαβεβαιώνεσαι από τα ραντεβού τα απανωτά και από τις επαφές και από τις συζητήσεις που κάνεις να ψάξεις να βρεις κόσμο, κάποια στιγμή δεν θέλεις να γίνεις και φορτικός.

Δεν μπορώ να γνωρίζω ποιος και γιατί άλλαξε την τροπή των σχεδίων. Αυτό που μου ανακοινώθηκε είναι - και με μήνυμα μάλιστα ξεκάθαρο - ότι λόγω κάποιων αλλαγών που έχουν γίνει στο κανάλι, το μπάτζετ έχει αναπροσαρμοστεί και δεν είναι το ίδιο που ήταν πριν από κάποιους μήνες».