Breaking News

Το ξενοδοχείο που αναδείχτηκε το καλύτερο στη Βρετανία και το «μυστικό» που κρύβει (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένα πρώην αρχοντικό, συνδεδεμένο με ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην ιστορία της βρετανικής πολιτικής, κατέκτησε την πρώτη θέση, ως το "Καλύτερο ξενοδοχείο στο Ηνωμένο Βασίλειο", από τους αναγνώστες του ταξιδιωτικού οδηγού Condé Nast Traveller.

Το Cliveden House στο Berkshire χτίστηκε το 1666, από τον 2ο Δούκα του Μπάκιγχαμ, ως κυνηγετικό καταφύγιο και χώρος για να διασκεδάζει με την εpωμένη του.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, νωρίτερα το 1961, όταν ακόμα ήταν ιδιωτικό σπίτι, υπήρξε το σκηνικό του σκανδάλου της εποχής στη Βρετανία, γνωστό ως υπόθεση Profumo, όπου η 19χρονη Christine Keeler, εpωμένη ενός Ρώσου κατασκόπου, ξεκίνησε μυστικό ειδύλλιο με τον υπουργό Εξωτερικών (τότε υπουργός Πολέμου) John Profumo.


Το πέντε αστέρων ξενοδοχείο έχει ανακαινιστεί πρόσφατα, διαθέτει πισίνα και είναι επιπλωμένο με αντίκες, καθιστώντας το πιο πολυτελές από ποτέ, με τη διανυκτέρευση να ξεκινά από 445 λίρες.

Βρίσκεται σε μια έκταση 376 στρεμμάτων, προσφέροντας στους επισκέπτες όμορφους περιπάτους στους τεράστιους κήπους του...