Breaking News

Τυφώνας Irma: Μετρούν τις πληγές τους οι κάτοικοι της Φλόριντα (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αποκαρδιωτικές είναι οι εικόνες από τη Φλόριντα, μετά το πέρασμα του καταστροφικού τυφώνα Irma, τη στιγμή που στη Georgia υπάρχουν αναφορές για τρεις νεκρούς και έναν στη Νότια Καρολίνα.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, στη Φλόριντα δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ανακοίνωση για τον αριθμό των νεκρών, ωστόσο πληροφορίες κάνουν λόγο για 8 θανάτους, που έχουν σχέση, άμεση ή έμμεση, με τον τυφώνα.

Το απόγευμα της Δευτέρας ο τυφώνας έφυγε από τη Φλόριντα υποβαθμισμένος σε τροπική καταιγίδα, ωστόσο παραμένει ικανός να προκαλέσει ζημιές. Πάνω από 4.000 πτήσεις ακυρώθηκαν τη Δευτέρα, κυρίως από τα αεροδρόμια σε Atlanta, Miami, Orlando, Fort Lauderdale και Tampa, ενώ συνολικά περίπου 12,5 εκατομμύρια άνθρωποι δεν έχουν ρεύμα.


Όπως μετέδωσε το Euronews, οι κάτοικοι που επιστρέφουν στη Φλόριντα βρίσκουν στους δρόμους ηλεκτρικές συσκευές, τζετ σκι, και κάθε είδους αντικείμενα που παρέσυρε το νερό, καθώς κατέκλυζε την περιοχή.

Ο κυβερνήτης της Φλόρινα, Ρικ Σκοτ, προειδοποιεί τους κατοίκους να ρωτήσουν πρώτα τις τοπικές αρχές αν είναι ασφαλές να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Δείτε το βίντεο του Euronews.



Πληροφορίες: Daily Mail - Euronews