Breaking News

Άδωνις Γεωργιάδης: «Η πρώτη επένδυση του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα είναι ο μπάφos» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αντιπαράθεση, μεταξύ κυβέρνησης και Νέας Δημοκρατίας, έχει ξεκινήσει μετά τη χθεσινή πρόταση του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννη Τσιρώνη, να προωθηθεί η νόμιμη και ελεγχόμενη χρήση της κάvvαβηs μέσω της καλλιέργειάς της στο μπαλκόνι για ιδιωτική χρήση και καταβάλλοντας παράβολο στο κράτος, ώστε να χτυπηθούν τα παράνομα κυκλώματα.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την δήλωση του Γιάννη Τσιρώνη, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Είναι προφανές ότι μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων υπάρχει πλήρης σύγχυση ακόμη και για ένα ήσσονος σημασίας νομοσχέδιο, που αποβλέπει και πάλι στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης. Η Κυβέρνηση οφείλει, επιτέλους, να σοβαρευτεί και να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών, που η ίδια προκάλεσε και προκαλεί και δεν μπορούν βέβαια να λυθούν με τη χρήση κάvvαβηs».

Ο Γιάννης Τσιρώνης μίλησε σήμερα τηλεφωνικά στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, ενώ στο στούντιο ήταν καλεσμένος ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός έλεγε ότι με τη συγκεκριμένη πρόταση θα χτυπηθεί η εμπορία στο δρόμο, όταν πήρε το λόγο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

«Ξέρεις ψάχνω εδώ και δυόμιση χρόνια να δω ποια είναι είναι η πρώτη επένδυση που έχει φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα. Δεν έχει φέρει καμία. Ο μπάφος (!), το χασiς. Η πρώτη επένδυση που προδιαφημίζει ο ΣΥΡΙΖΑ να φέρει στην Ελλάδα είναι ο μπάφos. Πολύ ταιριαστό για το ΣΥΡΙΖΑ. Ομολογώ ότι είναι εξαιρετικά ταιριαστό. Πάει πακέτο με την ιδεολογία και την εικόνα αυτής της κυβερνήσεως. Και υπό την έννοια αυτή συμφωνώ» είπε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης και η ατάκα του περί... μπάφoυ κάνει ήδη το γύρο των κοινωνικών δικτύων.