Breaking News

Ανθή Βούλγαρη: «Το λέω και ανατριχιάζω... εγώ το έζησα το θαύμα...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου η Ανθή Βούλγαρη είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, για την αφαίρεση ενός μικρού καλοήθη όγκου από το κεφάλι της, όπως είχε πει η ίδια.

Στην πρώτη ανάρτησή της, μετά το χειρουργείο, είχε γράψει στο Instagram: «Όλα πήγανε καλά!!!!! Σας Ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας και την αγάπη σας!!! Σας έχω όλους στο μυαλό μου όμως δυστυχώς δεν μπορώ να απαντήσω σε όλα τα μηνύματα.. χρειάζομαι ξεκούραση και ηρεμία για λίγο καιρό..».

Σήμερα η δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή "Φτιάξε καφέ να στα πω" και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ένα όραμα που είδε, πριν ξυπνήσει από την επέμβαση. Συγκεκριμένα είπε:

«Το ήξερα ότι είχαν πάει όλα καλά, πριν ξυπνήσω. Θα το πω... πιστεύετε, δεν πιστεύετε, εμένα μου συνέβη αυτό.

Όταν ήμουν στο χειρουργείο και ήμουν κοιμισμένη στην ουσία... το λέω και ανατριχιάζω... είδα μια μορφή, ένα νέο άνθρωπο. Ήταν χαμογελαστός... δεν ήξερα ποιος είναι. Έλαμπε το πρόσωπό του και απλά καταλαβαίνω ότι είναι ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος - δεν είχα επικαλεστεί ποτέ το όνομά του - και ήξερα ότι ήταν όλα καλά. 

Μετά από δύο μέρες που περπάτησα, βγαίνω στο διάδρομο του νοσοκομείου και με κρατούσε η μαμά μου, γιατί προσπαθούσα να περπατήσω.

Και όπως γυρνάω το κεφάλι μου, βλέπω μια εικόνα. Της λέω "Μαμά, ποιος είναι ο Άγιος εκεί;" και μου λέει "Είναι ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος".

Τρελάθηκα, θα πάω και στο μοναστήρι, το έχω δρομολογήσει. Δεν ξέρω αν πιστεύετε, όσοι δεν πιστεύετε δικό σας θέμα, εγώ πιστεύω πάρα πολύ και το είδα, μου έγινε. Δηλαδή εγώ το έζησα το θαύμα».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε στην Κατερίνα Καινούργιου.