Breaking News

«Δε βίωσα ποτέ ρατσισμό. Είχα την ευλογία του Θεού να με αγαπήσει ο κόσμος χοντρέλο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον Ιανουάριο του 2015 η Έλντα Πανοπούλου είχε εκπλήξει ευχάριστα το τηλεοπτικό κοινό, ως καλεσμένη στην τότε εκπομπή του Ant1 "Καρντάσιανς". Η ηθοποιός είχε δηλώσει τότε ότι έχασε 30 κιλά.

Η Έλντα Πανοπούλου μίλησε μπροστά στην κάμερα της εκπομπής "Εμείς", με αφορμή τη θεατρική μουσική παραγωγή ''ΤΟ SHOW'' στην οποία πρωταγωνιστεί και που έκανε πρεμιέρα χθες, Παρασκευή, στο θέατρο Ακάδημος. Στην παράσταση ο Γιώργος Αλκαίος υπογράφει για πρώτη φορά θεατρικές πρωτότυπες  μουσικές και τραγούδια, σε στίχους Εύης Ζευγαρά.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για τη Ρένα Βλαχοπούλου, τον Κώστα Βουτσά και τη Χρυσούλα Διαβάτη, αλλά και για την απώλεια της μητέρα της. Για τα κιλά που έχασε και για το νέο της, πλέον, look είπε: 

«Δεν είναι θέμα δύναμης, είναι θέμα απόφασης. Για μια βδομάδα είναι το δύσκολο. Μόλις περάσει αυτή η βδομάδα αρχίζει και γίνεται τρόπος ζωής και σιγά - σιγά μπαίνεις σε αυτή τη φόρμουλα. Μου αρέσει που ψωνίζω από τα γυναικεία, βαρέθηκα να ψωνίζω από τα ανδρικά το large.

Δε βίωσα ποτέ ρατσισμό γιατί είχα την ευλογία του Θεού να με αγαπήσει ο κόσμος χοντρέλο. Όταν άρχισε να αναπτύσσεται η καριέρα μου, άρχισαν να αναπτύσσονται και τα κιλά μου. Υπάρχει, όμως, και είναι απαράδεκτο. Για πάρα πολλούς συνανανθρώπους μας το φαγητό είναι διέξοδος και χάδι. Και για μένα υπήρξε διέξοδος σε πάρα πολλές στιγμές της ζωής μου».

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή του Epsilon.