Breaking News

Εν ψυχρώ δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Άγνωστοι εισέβαλαν στις 19:10 της Πέμπτης στο γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, στην οδό Ασκληπιού 154 και τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, η μαρτυρία του συνεργάτη του, που ήταν παρών στο συμβάν, αναφέρει ότι οι δράστες είχαν ακάλυπτα πρόσωπα και μπήκαν στο δικηγορικό γραφείο παριστάνοντας τους πελάτες.

Είπε ακόμα ότι οι εκτελεστές μιλούσαν «σπαστά» ελληνικά και ότι του ζήτησαν να αποχωρήσει από την αίθουσα συσκέψεων του γραφείου, προκειμένου να συναντήσουν κατ’ ιδίαν τον άτυχο ποινικολόγο. Μετά από μια σύντομη συνομιλία, τον πυροβόλησαν μια φορά στο στήθος, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.


Ο δικηγόρος φέρεται να είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τους δύο δράστες. Έτσι, αντικείμενο έρευνας φέρεται να αποτελεί η ατζέντα με τα ραντεβού και οι πρόσφατες επαφές - επικοινωνίες του δικηγόρου για το ενδεχόμενο οι δολοφόνοι να του είχαν τηλεφωνήσει ζητώντας του ραντεβού. Η προανάκριση της υπόθεσης ανετέθη στο τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας.

Ο 52χρονος Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, γνωστός ποινικολόγος, είχε διατελέσει αντιπρόεδρος του ΔΣΑ ενώ είχε θέσει και υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου του Συλλόγου. Ηταν πατέρας δύο παιδιών και γιος του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Νώντα Ζαφειρόπουλου.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ.