Breaking News

ΕΣΗΕΑ, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ καταδικάζουν την επίθεση στα γραφεία του Έθνους (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ καταδικάζει την επίθεση που σημειώθηκε στο κτίριο της "24 media" και της εφημερίδας "Έθνος", από ομάδα νεαρών ατόμων, λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής.

Οι νεαροί, έφθασαν στο σημείο με μηχανάκια, φορώντας κράνη και πέταξαν μπογιές και πέτρες στην είσοδο του κτιρίου, προξενώντας υλικές ζημιές.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ εκφράζει τον αποτροπιασμό του και καταδικάζει τη χουλιγκάνικη επίθεση εναντίον δύο δημοσιογράφων και των γραφείων της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ» στη Λεωφόρο Συγγρού.

Οι επιθέσεις αυτές είναι αδικαιολόγητες, αστήρικτες και πραγματοποιούνται από δειλούς, οι οποίοι κρύβονται μέσα σε οπαδικούς όχλους. Οι δημοσιογράφοι δεν πρόκειται να καμφθούν από τέτοιου είδους επιθέσεις και θα συνεχίσουν να επιτελούν το έργο της ενημέρωσης.

Είναι, όμως, πλέον καιρός οι αστυνομικές αρχές να επιτελέσουν στο ακέραιο το καθήκον τους και να προχωρήσουν αμέσως σε συλλήψεις, ώστε να αντιμετωπιστούν ριζικά τέτοια φαινόμενα παραβατικότητας και ανομίας».

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ: «Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την τραμπούκικη επίθεση από αγνώστους στα γραφεία του Έθνους και της 24 media. Τέτοιες πρακτικές εκφοβισμού του δημοσιογραφικού κόσμου μας βρίσκουν όλους απέναντι».

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση: «Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο την επίθεση που δέχθηκαν τα γραφεία της "24 Media" και η εφημερίδα "Έθνος". Αναμένουμε από τις αρχές να πράξουν το αυτονόητο καθήκον τους, προκειμένου οι υπαίτιοι να λογοδοτήσουν το ταχύτερον δυνατόν στη Δικαιοσύνη».