Breaking News

Formula 1: Ζωντανά απόψε στην ΕΡΤ2 το Γκραν Πρι του Μεξικό

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μία εβδομάδα μετά το Γκραν Πρι των ΗΠΑ, η Φόρμουλα 1 ταξιδεύει στο Μεξικό για τον 18ο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος 2017. Μετά τη νίκη του στο Όστιν του Τέξας, την πέμπτη σε έξι χρόνια, το μόνο που χρειάζεται ο Λιούις Χάμιλτον για να κατακτήσει τον τέταρτο τίτλο της καριέρας του, είναι να σημειώσει 9 βαθμούς περισσότερους από τον Σεμπάστιαν Φέτελ, ή αλλιώς να τερματίσει σε οποιαδήποτε θέση μέσα στην πρώτη πεντάδα, ασχέτως του πού θα τερματίσει ο Φέτελ.

Ακόμη κι αν ο Γερμανός πιλότος της Scuderia κερδίσει και τους τρεις εναπομείναντες αγώνες και ισοβαθμίσει με τον Χάμιλτον, θα χάσει και πάλι το πρωτάθλημα λόγω μικρότερου αριθμού νικών έναντι του Βρετανού αντιπάλου του (9 ο Χάμιλτον, 7 ο Φέτελ).

Παρ’ όλα αυτά, ο Χάμιλτον πηγαίνει στο Μεξικό αποφασισμένος να πετύχει τη δέκατη νίκη της χρονιάς και να κατακτήσει τον τίτλο με κυρίαρχη εμφάνιση. Από την πλευρά του, ο Φέτελ είναι αποφασισμένος να πιέζει έως ότου η κατάκτηση του πρωταθλήματος γίνει μαθηματικά ανέφικτη. Αλλά ακόμη και στην περίπτωση που ο τίτλος χαθεί, έχει δεσμευτεί ότι θα δώσει τα πάντα για να πετύχει τη νίκη στους τελευταίους τρεις αγώνες.

Το Γκραν Πρι του Μεξικό θα μεταδοθεί απευθείας σήμερα, Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017 στις 21:00, από τις συχνότητες της ΕΡΤ2 και της ΕΡΤHD και διαδικτυακά από το web της ΕΡΤ2

Μία ώρα νωρίτερα (στις 20:00), θα προηγηθούν σε μαγνητοσκοπημένη μετάδοση τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών του Σαββάτου.

Στα μικρόφωνα, οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, Νίκος Κορόβηλας και Ηλίας Παπαϊωάννου. Καλεσμένοι στο στούντιο, ο νικητής των δύο πεντάωρων αγώνων αντοχής της Hankook στην πίστα του Σπα-Φρανκοσάν, Ανδρέας Λασκαράτος, καθώς και η δημοσιογράφος του Ειδικού Τύπου, Πόπη Παπαμιχαήλ.