Breaking News

Παραδέχτηκε δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλos ο Kevin Spacey (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Kevin Spacey, ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλos, με ανάρτησή του στο Twitter. Ο 58χρονος απάντησε στους ισχυρισμούς του 46χρονου ηθοποιού Anthony Rapp ότι προσπάθησε να τον αποπλανήσει όταν ήταν 14 χρονών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Rapp δήλωσε στο BuzzFeed News ότι το 1986 ο τότε 26χρονος Spacey τον είχε καλέσει στο διαμέρισμά του για πάρτι. Όπως είπε, βαριόταν και πήγε να παρακολουθήσει τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα του Spacey μέχρι τα μεσάνυχτα, όταν και συνειδητοποίησε ότι ήταν ο μόνος από τους καλεσμένους που παρέμεινε στο σπίτι. «Εμφανίστηκε στο δωμάτιο και στάθηκε στην πόρτα. Η εντύπωσή μου ήταν ότι ήταν μεθυσμένος. Προσπάθησε να με αποπλαvήσει» πρόσθεσε, μεταξύ άλλων.

Η ανάρτηση - απάντηση του Kevin Spacey στο Twitter αναφέρει:

«Τρέφω μεγάλη εκτίμηση και θαυμασμό για τον Anthony Rapp ως ηθοποιό. Αισθάνομαι τρομοκρατημένος που άκουσα αυτή την ιστορία. Ειλικρινά δεν θυμάμαι το περιστατικό, πρέπει να έχουν περάσει περισσότερα από 30 χρόνια. Ωστόσο, εάν συμπεριφέρθηκα όπως περιγράφει, του οφείλω την ειλικρινέστατη συγγνώμη μου για μία βαθύτατα ακατάλληλη και υπό μέθη συμπεριφορά και συγγνώμη για τα συναισθήματα που περιέγραψε ότι τον βάραιναν όλα αυτά τα χρόνια.

Η ιστορία αυτή με ενθάρρυνε να δρομολογήσω και άλλα πράγματα στη ζωή μου. Γνωρίζω ότι υπάρχουν ιστορίες για εμένα και ορισμένες πυροδοτήθηκαν από το γεγονός ότι είμαι προσεκτικός με την ιδιωτική μου ζωή. Όσοι με γνωρίζουν καλά, ξέρουν πως είχα σχέσεις τόσο με άντρες όσο και με γυναίκες. Είχα αγαπήσει και είχα ρομαντικές εμπειρίες με άντρες κατά τη διάρκεια της ζωής μου και έχω επιλέξει πλέον να ζω ως gay άντρας».