Breaking News

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Δεν πέφτει μαύρη αυλαία στο θέατρο Ζωή Λάσκαρη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η κάμερα της εκπομπής "Happy Day" βρέθηκε στα backstage της φωτογράφισης της παράστασης "Δουλειές με φούντες", στην οποία θα πρωταγωνιστούσε η αείμνηστη Ζωή Λάσκαρη.

«Δεν πέφτει μαύρη αυλαία στο θέατρο "Ζωή Λάσκαρη". Όπως θα έκανε και η ίδια - επειδή αγαπώ αυτό το θέατρο, αγαπώ αυτόν το χώρο - δεν μπορούσα παρά να συνεχίσω στη θεατρική σκηνή "Ζωή Λάσκαρη" και να το αναλάβω και να ανεβάσω την παράσταση, όπως τα είχε κανονίσει όλα» είπε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Το ρόλο της Ζωής Λάσκαρη δεν θα τον κάνει καμία. Το σενάριο ξαναφτιάχτηκε λίγο, άλλαξαν κάποια πράγματα και διασκορπίστηκε ο ρόλος σε τρεις βασικούς. Η θεατρική σκηνή "Ζωή Λάσκαρη" πλέον είναι ομάδα. Αυτή τη στιγμή είμαστε μία ομάδα και η μητέρα μου, καλώς η κακώς, μας ένωσε».

«Δεν θέλω να μιλήσω μοιρολατρικά για τη μητέρα μου. Είναι κάτι που βιώνω προσωπικά εγώ και η οικογένειά μου» τόνισε χαρακτηριστικά η κόρη της Ζωής Λάσκαρη, που ενημέρωσε ότι στο έργο, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Νοεμβρίου, θα έχει και η ίδια έναν μικρό ρόλο.