Breaking News

Nomads ( Επ. 20/10/2017): Αποχώρησε οικειοθελώς ο Βασιλάκος - «Διαλύεται» η Ζούγκλα - Οι νέοι αρχηγοί (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ανατρεπτικό ήταν το επεισόδιο που προβλήθηκε στον Ant1 το βράδυ της Παρασκευής, καθώς αποχώρησε οικειοθελώς ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Αρχικά για ακόμη μία φορά η ομάδα των αθλητών δέχτηκε την αγάπη από την οικογένεια που τους φιλοξενούσε στο ψαροχώρι.

Μετά την επίσκεψη που τους είχε κάνει στο επεισόδιο της Τρίτης, αυτή τη φορά τους έστειλε ένα γράμμα.

Για να δείτε ολόκληρο το επεισόδιο 15 της Παρασκευής 20 Οκτωβρίου πατήστε ΕΔΩ

Το γράμμα, που διάβασε η Δήμητρα Φραντζή, ανέφερε ότι τους θεωρούν οικογένειά τους και προσεύχονται γι' αυτούς και πως τους λείπουν.



Κατόπιν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανακοίνωσε το όνομα του παίκτη που επέλεξε το τηλεοπτικό κοινό να κρατήσει στο παιχνίδι.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν οι: Παναγιώτης Βασιλάκος, Νατάσα Καλογρίδη και Μαντώ Γαστεράτου.

Το κοινό "έσωσε" τη Μαντώ Γαστεράτου, η οποία συγκινήθηκε και ευχαρίστησε τον κόσμο για τις θετικές ψήφους που την κράτησαν στο Παλαουάν.



Η μεγάλη ανατροπή ήρθε στη συνέχεια, επιβεβαιώνοντας την είδηση που μετέδωσε η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό, περί αποχώρησης παίκτη.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος, που νίκησε τη Νατάσα Καλογρίδη στον πρώτο αγώνα, λίγο πριν ξεκινήσει ο δεύτερος αγώνας ανακοίνωσε ότι αποχωρεί. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Δεν μπορώ να παίξω άλλο με τη Νατάσα αντίπαλο, μου έβγαινε μεγάλη φόρτιση. Και με την Μαντώ αν πήγαινα επειδή είναι γυναίκα και καλό παιδί, πάλι θα είχα θέμα, αλλά είχαμε πει σαν ομάδα ότι πρέπει να στηρίξω την ομάδα αν πήγαινα με τη Μαντώ. Νιώθω ότι η Νατάσα το έχει πιο πολύ ανάγκη. Το γουστάρει πιο πολύ. Θέλει να το ζήσει πιο πολύ.

Η Νατάσα μου έλεγε να μη το κάνω και τώρα που λίγο το συζητήσαμε λίγο μου έλεγε 100 φορές αν είμαι σίγουρος. Θεωρώ ότι η Νατάσα έχει πράγματα να δώσει. Το παιχνίδι το πήγαμε στον πόντο, μπορεί και να το έπαιρνα μπορεί και όχι. Μακάρι να βρεθεί σε μια ομάδα να ταιριάξει και να μην είναι προτεινόμενη την επόμενη εβδομάδα. Έχω μια ιδιαίτερη εκτίμηση στη Νατάσα. Από την πρώτη εβδομάδα της παραλίας κατάλαβε κατευθείαν ποιος είμαι».

Μετά τις δηλώσεις του Βασιλάκου, η Καλογρίδη έπεσε στην αγκαλιά του και ξέσπασε σε κλάματα.



Να σημειωθεί ότι ο νωρίτερα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανακοίνωσε ότι η ομάδα της Ζούγκλας θα διαλυθεί, καθώς μένει με 4 παίκτες

Οι παίκτες της ομάδας θα ενσωματωθούν στις ομάδες της Φωτιάς και του Ωκεανού, κάτι που θα ανακοινωθεί στο επεισόδιο της Δευτέρας.


Στο τέλος ψηφίστηκαν οι αρχηγοί στις δύο ομάδες που συνεχίζουν: Στη Φωτιά ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες της η Αποστολία Ζώη (θα είναι αρχηγός για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα) και στον Ωκεανό η Δήμητρα Φραντζή.