Breaking News

Ο Βουτσάς αναστατώνει απόψε το «Σόι σου» (trailer)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Εισβολή - έκπληξη στην επιτυχημένη σειρά το «Σόι σου» του Alpha, στο επεισόδιο 3 με τίτλο «Έρχεται ο παππούς. Στοπ», το οποίο θα προβληθεί σήμερα Πέμπτη, στις 21:00.  Ο Κώστας Βουτσάς, σε guest εμφάνιση, αναστατώνει το Χαμπέικο. Ο αιώνιος έφηβος του ελληνικού κινηματογράφου μπήκε στον χώρο όπου γινόταν το γύρισμα με το ίδιο κέφι και την ίδια ζωντάνια που έχει όταν ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι...

«Είναι πολύ ωραίος ρόλος και χάρηκα πολύ που μου πρότειναν να παίξω σε αυτό το σίριαλ γιατί το παρακολουθώ. Αυτό και τη "Μουρμούρα"» δήλωσε στην «Espresso» ο αγαπημένος ηθοποιός.

«Στη σειρά παίζουν πολύ καλοί ηθοποιοί και η σκηνοθεσία είναι άψογη. Είναι χαρά μου που συμμετείχα» πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Βουτσάς.

Όταν ρωτήθηκε πώς τον υποδέχτηκαν οι ηθοποιοί στο γύρισμα, απάντησε: «Με σεβασμό, γιατί εγώ και στο θέατρο και στον κινηματογράφο ποτέ δεν έλεγα εγώ, αλλά εμείς. Μου είχαν προτείνει να κάνω guest και σε ένα άλλο σίριαλ, αλλά είχα αρνηθεί. Όταν, όμως, μου έκαναν τη συγκεκριμένη πρόταση, είπα αμέσως "ναι" και θα ήταν χαρά μου να με ξαναφωνάξουν». 

Μάλιστα, οι πληροφορίες από την παραγωγή λένε ότι η συνεργασία με τον Κώστα Βουτσά ήταν τόσο καλή, που σκέφτονται να επαναφέρουν τον ρόλο του θείου από τη Θεσσαλονίκη και σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της σεζόν. 

Από την πλευρά του ο Γιώργος Γιαννόπουλος, ο οποίος υποδύεται τον Βαγγέλη Χαμπέα, είπε στην «Espresso» για τον Κώστα Βουτσά: «Είναι ευτυχία να δουλεύεις με τον Κώστα Βουτσά, γιατί είναι ευγενής και ακομπλεξάριστος. Τα γυρίσματα δεν ήταν για μια μέρα, αλλά εκείνος δούλευε ακούραστα από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα. Ο Κώστας είναι το κάτι άλλο! Έχουμε δουλέψει και στο παρελθόν μαζί. Του έκανα πρόταση να συμμετέχει και σε μια ταινία που ετοιμάζω. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι ο μόνος που προχώρησε από τα παιδιά του Φίνου, γιατί κινήθηκε και σε άλλα μονοπάτια, επειδή του άρεσε να δοκιμάζει».

Πηγή: Espresso