Breaking News

Σίσσυ Χρηστίδου: Ταξίδι γεύσεων... και όχι μόνο... στους δρόμους του Λονδίνου (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Περιπλανήθηκε στους δρόμους του Λονδίνου, δοκίμασε «ό,τι σνακογλυκοαλμυροτραγανοχυμοηδές βρήκε», όπως αναφέρει και μοιράστηκε τις στιγμές με τους followers της, στο κανάλι της στο youtube.

Η Σίσσυ Χρηστίδου βρέθηκε πρόσφατα στην αγγλική πρωτεύουσα με αφορμή τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του συζύγου της και δεν άφησε την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη.

Η σχεδιάστρια ρούχων, παράλληλα με την ξενάγηση, δοκίμασε τις λιχουδιές που εντόπισε σε αγορές της πόλης και τις δοκίμασε μπροστά στην κάμερα.  

Στο 1ο βίντεο αναφέρει στην περιγραφή:

«Τέσσερις δικές μας ημέρες.  Που τώρα θα γίνουν και δικές σου. Ένα ταξίδι. Ένα κορίτσι και ένα αγόρι.  Μετά από ένα κάποιο μικρό καβγά.  Που όμως αγαπιούνται πολύ. Και ξεπερνάνε εύκολα ακόμα και τα δύσκολα. Και ένα Λονδίνο που έχει πάντα τη μαγεία να γιατρέψει τα πάντα. Και την τσαντίλα. Και τα νεύρα. Και τον εγωισμό.  Well.... σχεδόν τα πάντα. Καλώς ήρθες σε αυτό το ταξίδι μας. Καλώς ήρθες και στη ζωή μας...»


«Ότι σνακογλυκοαλμυροτραγανοχυμοηδές βρήκα στο όμορφο Λονδίνο και τα σνακ μίνι μάρκετς του. Ναι ξέρω... μπορεί να σκεφτείς «Ωχ! πάει η δίαιτα!» Well... όχι και τόσο.. γιατί πολύ απλά... ΔΕΝ τρώγονται!!!» γράφει για το δεύτερο βίντεο.