Breaking News

Σπυροπούλου: «Έτσι με συμβούλευαν τότε. Εγώ, όμως, το έκανα από φόβο...» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πρεμιέρα έκανε σήμερα η ολοκαίνουρια «ταξιδιάρικη» εκπομπή του Ant1. Στο 1ο επεισόδιο του «Celebrity Travel» ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου «βούτηξαν» στη μαγεία του Σαν Φρανσίσκο και γνώρισαν όλες τις πλευρές αυτής της απίστευτης πόλης, στη δυτική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών. 

Οι δυο τους θαύμασαν τη διάσημη γέφυρα της Χρυσής Πύλης και μας αποκάλυψαν τα καλύτερα σημεία της, ενώ σε μια κρουαζιέρα - έκπληξη,  μ’ ένα ιστιοπλοϊκό καταμαράν, συζήτησαν για όλα.


Η παρουσιάστρια, η οποία αυτό τον καιρό επέστρεψε στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών αποφασισμένη να πάρει το πτυχίο της, παραδέχτηκε ότι έχει κάνει κάποια λάθη που προκάλεσαν αρνητικά σχόλια και αναφέρθηκε σε συνεργάτες που την... πρόδωσαν. 

Ωστόσο, είπε χαρακτηριστικά «Κανέναν δεν θα τιμωρούσα γιατί η συγχώρεση είναι μεγάλη λύτρωση για όλους μας».

Από την άλλη δήλωσε ευγνώμων τόσο για τα άτομα, τα οποία δεν το περίμενε να τη στηρίξουν.  όσο και για όλα όσα έχει βιώσει, ακόμη και τα αρνητικά, γιατί διδάχτηκε κάτι απ' αυτά.

Αποκάλυψε, επίσης, ότι ο άνθρωπος που την παρότρυνε να ακολουθήσει το δρόμο της παρουσίασης ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος, που την έστειλε σε οντισιόν με τη Ναταλία Γερμανού, η οποία ενθουσιάστηκε και ήθελε πολύ να της δώσει την ευκαιρία.

«Έχω κάνει τα λάθη μου γιατί δεν βγήκα δημόσια να διαψεύσω ή να επιβεβαιώσω κάποιες φήμες. Έτσι με συμβούλευαν τα άτομα που ήταν τότε κοντά μου και κάποιοι το εκ λάμβαναν ως σνομπισμό. Εγώ, όμως, το έκανα από φόβο, γιατί δεν ήξερα και το έκανα για να βάλω μια τελεία» πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Δείτε το βίντεο.