Breaking News

Το Τατουάζ: Επεισόδια 37 - 38

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τρίτη 31/10/17 - Επεισόδιο 37: Ο Αλέξανδρος θα βάλει βέτο στην Όλγα, για την αναγνώριση πατρότητας της κόρης του και καταφέρνει να περάσει τους δικούς του όρους όσων αφορά στα δικαιώματά του πάνω στο παιδί. Στο Λονδίνο, χαίρονται όλοι με την βελτίωση της Αμαλίας, ακόμα και η Βέρα παρά τους φόβους της πως θα χάσει απ’ τη ζωή της τον Θεοχάρη. Η Άννα, περνά δύσκολα μακριά απ’ τον Αλέξανδρο και το μόνο που την κρατάει είναι η ελπίδα πως η μητέρα της θα γίνει καλά, ενώ ο Τόνυ, εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να βρίσκεται κοντά της.

Η Τατιάνα έχει συγκλονιστεί από μια ακόμα φρικτή δολοφονία, ενώ ο Ορφέας επιστρέφει στην Αίγινα, κάνοντας μια χειρονομία που ξαφνιάζει αλλά και συγκινεί την Μάρθα. Ο Παύλος και η Μάρθα, δέχονται ένα ισχυρό σοκ όταν μαθαίνουν ότι η μικρή Λήδα, είναι εγγονή τους. Την ίδια στιγμή, ο Ορφέας ετοιμάζεται να «χτυπήσει» το επόμενο θύμα του, που δεν είναι άλλο από την Άννα.

Δείτε το επεισόδιο στο βίντεο ή στον 
Alpha (Επεισόδιο 37) ή πατήστε ΕΔΩ



Τρίτη 31/10/17 - Επεισόδιο 38: Ο Ορφέας θα στείλει κι άλλο e-mail στην αστυνομία και θα καταφέρει να τους νευριάσει πιο πολύ. Ταυτόχρονα, θα βάλει στο μάτι την Άννα και θα σχεδιάσει την επόμενη κίνησή του. Ο Αλέξανδρος εξακολουθεί να λέει ψέματα σε όλους πως είναι μαζί με την Όλγα, μέσα του όμως περνά δύσκολα και του λείπει η Άννα. Στο μεταξύ, ο Τόνυ θα δείξει στην Άννα πως έχει ωριμάσει και σιγά, σιγά αρχίζει να σβήνει η αμηχανία που υπάρχει ανάμεσά τους. Η Αμαλία προοδεύει όλο και πιο πολύ και ξεκινάει μαθήματα λογοθεραπείας. Το γεγονός ότι μπορεί να μιλήσει σύντομα, αγχώνει πάρα πολύ τη Μαργκώ.

Ο Σάκης πάει και βρίσκει την Όλγα στα Μετέωρα και οι δυο τους περνάνε μαζί την μέρα. Ο Αλέξανδρος πάει σε ένα επαγγελματικό ραντεβού, και η όμορφη διευθύντρια τον καλεί στο σπίτι της για να συζητήσουν. Ένας άγνωστος άντρας μπαίνει στο δωμάτιο της Αμαλίας μέσα στη νύχτα με “σκοτεινές” διαθέσεις. Ο Αλέξανδρος ανακαλύπτει ένα νέο στοιχείο που μπορεί να καθαρίσει το όνομα του από το κύκλωμα της σωματεμπορiας.

Δείτε το επεισόδιο στο βίντεο ή στον Alpha (Επεισόδιο 38) ή πατήστε ΕΔΩ


Για την αρχική σελίδα "Το Τατουάζ" πατήστε ΕΔΩ