Breaking News

Ελεονώρα Μελέτη για ΣΚΑΪ: «Ο Θοδωρής είχε σηκώσει τα χέρια ψηλά... ήμουν 3-4 μέρες σε κωματώδη κατάσταση» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα καλεσμένη η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία σε λίγους μήνες θα φέρει στη ζωή τον καρπό του έpωτά της με τον Θοδωρή Μαροσούλη.

Όπως ήταν επόμενο, η συζήτηση επικεντρώθηκε στη ζωή της και στην εγκυμοσύνη της, ωστόσο έγινε αναφορά και στη δικαστική διαμάχη της με τον ΣΚΑΪ. Μάλιστα μίλησε για πρώτη φορά με λεπτομέρειες για τη δύσκολη περίοδο που βίωσε. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Είχαμε ξεκινήσει να στήνουμε εκπομπή, ήταν ο λόγος για τον οποίο δεν ήρθα σε σας. Ήταν η συμφωνία του να επιλέξω τελικά το άλλο κανάλι, το να μου εξασφαλίσει αυτό που δίνατε κι εσείς εδώ και βέβαια κάποιες άλλες παροχές οι οποίες δόθηκαν σαν τυράκι... τύπου "έλα εδώ και θα έχεις αυτό και αυτό...". 

Αυτό το κάτι παραπάνω ήταν που με έκανε τελικά να πω ότι θα πάω εκεί. Είχαν ανακοινωθεί πράγματα με την άδεια του γραφείου τύπου, είχα βγει και τα είχα πει κι εγώ, θέτοντας εαυτόν εκτός αγοράς, ενώ υπήρχε ενδιαφέρον κι από άλλα κανάλια.

Μέχρι 15-17 Αυγούστου τροχοδρομούσαμε εκπομπή, με σκηνικά, με ανθρώπους, με συνεργάτες, με σκαλέτες να φεύγουν από το ένα mail στο άλλο. Το θεώρησα, με τον τρόπο που έγινε, λίγο άδικο ως προς το πρόσωπό μου, που έχω υπάρξει επαγγελματίας στο έπακρον και το θεώρησα και λίγο άδικο και ως προς το ότι παίζεις με μία καριέρα. 

Στις 22 Αυγούστου δεν ειδοποιείς κάποιον ότι δεν θέλεις να κάνει κάτι συγκεκριμένο με το οποίο συμφωνείτε από τον Απρίλιο και το τροχοδρομείτε. Συν όλου του πακέτου του συναισθηματικού και της εγκυμοσύνης, που κι εκεί πέρα έγιναν πράγματα, τα οποία ενδεχομένως με έφτασαν στο σημείο να κινηθώ νομικά.

Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ... ο Θοδωρής είχε σηκώσει τα χέρια ψηλά... ήμουν 3-4 μέρες σε κωματώδη κατάσταση... ξύπνησα μόνο όταν μου είπαν "κάνεις κακό στο μωρό". Εκεί λίγο ταράχτηκα».

Δείτε στο βίντεο ολόκληρη τη συνέντευξη.