Breaking News

Ελεονώρα Μελέτη: «Με στεναχώρησε πάρα πολύ, αλλά έπρεπε να το ισορροπήσω....» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Λόγω της εγκυμοσύνης της η Ελεονώρα Μελέτη δεν κατάφερε να συμμετέχει σήμερα σε κάποια από τις διαδρομές του 35ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια έδωσε το "παρών", βοηθώντας στη φιλανθρωπική καμπάνια του ΟΠΑΠ, με σκοπό  την ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων "Η Αγία Σοφία" και "Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού".

Η Ελεονώρα Μελέτη βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη διακοπή της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ, εναντίον του οποίου θα κινηθεί νομικά. Περισσότερα εδώ...

«Ούτε εγώ το υπολόγιζα, ούτε εγώ το προγραμμάτιζα έτσι. Τα πράγματα, όμως, δεν εξελίσσονται πάντα όπως τα θέλουμε εμείς, δεν είναι στο χέρι μας, αλλά έχει ο Θεός. Το ότι έχω άλλες προτεραιότητες αυτή τη στιγμή με κάνει και έχω τεράστια δύναμη και όρεξη και χαρά και ευτυχία, οπότε έχει λίγο απαλύνει την αναμπουμπούλα που δημιουργήθηκε στην επαγγελματική μου ζωή, που δεν σου κρύβω ότι στην αρχή με στεναχώρησε πάρα πολύ, αλλά έπρεπε να το ισορροπήσω, γιατί έπρεπε να σκεφτώ και άλλα όμορφα πράγματα, που συνέβαιναν ταυτόχρονα και παράλληλα. Δυστυχώς ή ευτυχώς υπάρχει και η Δικαιοσύνη» είπε χαρακτηριστικά.

Παρά τα προβλήματά της στο επαγγελματικό πεδίο, η παρουσιάστρια διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, στο πλευρό του συντρόφου της Θοδωρή Μαροσούλη, με τον οποίο τη συνδέει και η αγάπη της για τον αθλητισμό.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε για τον αγαπημένο της μπροστά στην κάμερα της εκπομπής "Επιτέλους Σαββατοκύριακο".