Breaking News

Insider (Icerde): Επεισόδια 1 - 2

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 20/11/17 στις 23:00, Mega- Επεισόδια 1+2: Ο Σαρπ ετοιμάζεται να αποφοιτήσει από την Αστυνομική Ακαδημία αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Λίγες μέρες νωρίτερα, ο Διοικητής της Ακαδημίας, Γιουσούφ Καγιά, του είχε πει ότι δεν του επιτρέπει να ορκιστεί, αφού ο πατέρας του, Μετίν, έχει ισχυρούς δεσμούς με ένα αφεντικό της μαφίας, τον Τζελάλ Ντουμάν.

Ο Σαρπ, οργισμένος, συζητά με τη μητέρα του, Φουσούν, για τον πατέρα του και τον αδελφό του, Ουμούτ, που χάθηκε σε ηλικία τριών ετών. Εξακολουθεί να αισθάνεται υπεύθυνος για την εξαφάνιση του Ουμούτ, τον οποίο θεωρούν νεκρό, αφού η αστυνομία είχε βρει το ματωμένο πουκάμισό του. Στην τελετή αποφοίτησης εμφανίζεται με όπλο και απειλεί τον Γιουσούφ. Συλλαμβάνεται και καταδικάζεται σε φυλάκιση ενός έτους. Στη φυλακή, ο Σαρπ θα συναντήσει έναν άνθρωπο του υποκόσμου, τον Χασάν τον Κοκκινοτρίχη.

Στη φυλακή, ο Σαρπ κερδίζει την εκτίμηση και τον θαυμασμό του Κοκκινοτρίχη, στο πρόσωπο του οποίου η Φουσούν αναγνωρίζει έναν φίλο του άντρα της. Ο Σαρπ, μετά την αποφυλάκισή του, βρίσκει καταφύγιο στον Χασάν, καθώς η μητέρα του τον κατηγορεί ότι έχει σχέσεις με επικίνδυνους ανθρώπους. 'Οταν ο Σαρπ συνοδεύει τον Κοκκινοτρίχη σε μια επαγγελματική συνάντηση με έναν «σκοτεινό» τύπο, τον Ομέρ, αντιλαμβάνεται ότι συνεργάζεται με τον Τζελάλ, καθώς στη συνάντηση παρίσταται ως δικηγόρος και η θετή κόρη του Τζελάλ, η Μελέκ.

Η συνάντηση αποδεικνύεται παγίδα, αλλά ο Σαρπ με μεγάλη γενναιότητα σώζει τον Κοκκινοτρίχη και τη Μελέκ. Ο Τζελάλ αισθάνεται υποχρεωμένος απέναντί του και του προτείνει συνεργασία. Ο Διοικητής Γιουσούφ αναθέτει σε έναν άλλο απόφοιτο, τον Μερτ να αναλάβει την υπόθεση του Τζελάλ και να βρει επαρκείς αποδείξεις για τη σύλληψή του. Καθώς ο Μερτ αναλαμβάνει δράση, έρχεται κοντά στην παιδική φίλη του Σαρπ, την Εϊλέμ, η οποία είναι δημοσιογράφος.

Για την αρχική σελίδα "Insider (Icerde)" πατήστε ΕΔΩ