Breaking News

Insider (Icerde): Επεισόδια 9 - 10 - 11

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τετάρτη 29/11/17 στις 23:00, Mega - Επεισόδιο 9: Ο Γιουσούφ προειδοποιεί τον Σαρπ για τους κινδύνους που διατρέχει αν εpωτευθεί στην παρούσα φάση. Ο Σαρπ ενημερώνει τον Γιουσούφ για έναν σημαντικό επισκέπτη που περιμένει ο Τζελάλ. Αποφασίζουν να τοποθετήσουν κοριό στο γραφείο του Τζελάλ για να τον παρακολουθούν, όμως ο Μερτ το μαθαίνει και ενημερώνει τον Τζελάλ.

Ο Σαρπ και η Μελέκ περνούν τη νύχτα μαζί. Το πρωί, έρχεται ο Τζελάλ με τους άντρες του και η Μελέκ κρύβεται. Ο Τζελάλ ζητά από τον Σαρπ να εργάζεται ως οδηγός της συζύγου και του παιδιού του. Καθώς ο Τζελάλ και οι άνδρες του ψάχνουν να βρουν αυτόν που τοποθέτησε τον κοριό στο γραφείο του, ο Σαρπ επιστρέφει στο δάσος για να βρει τη φωτογραφία που έχει χάσει.

Πέμπτη 30/11/17 - Επεισόδιο 10: Ο Γιουσούφ ανησυχεί ότι η μυστική ταυτότητα του Σαρπ θα αποκαλυφθεί. Ο Σαρπ εξακολουθεί να ψάχνει τον μυστηριώδη επισκέπτη του Τζελάλ. Η κυρία Φουσούν μεταφέρεται στο νοσοκομείο, μετά από μια λιποθυμία και ο Σαρπ την επισκέπτεται μαζί με τη Μελέκ. Η κυρία Φουσούν και η Εϊλέμ αντιμετωπίζουν τη Μελέκ με καχυποψία.

Ο Τζελάλ επισκέπτεται την παλιά του γειτονιά και βλέπει τον Μερτ στην πόρτα της κυρίας Φουσούν.  Ανησυχεί ότι η σχέση του Μερτ με την κυρία Φουσούν και την Εϊλέμ τον αποσπούν από τις δουλειές που του έχει αναθέσει. Με ποιον τρόπο, όμως, θα αντιμετωπίσει η κυρία Φουσούν την παρουσία του Τζελάλ στη γειτονιά;

Παρασκευή 1/12/17 - Επεισόδιο 11: Η γυναίκα του Τζελάλ, η Γεσίμ, προσπαθεί να βρει δώρο για τον επισκέπτη του Τζελάλ. Ο Σαρπ προθυμοποιείται να την βοηθήσει προκειμένου να μάθει ποιος είναι. Ο Νταβούτ προειδοποιεί τη Μελέκ για τη σχέση της με τον Σαρπ, με αποτέλεσμα ηΜελέκ να αρχίσει να αποφεύγει τον Σαρπ. Ο Σαρπ αναρωτιέται εάν έκανε κάτι και την αναστάτωσε. Ο Γιουσούφ λέει στον Σαρπ ότι έχει βρει τρεις ανθρώπους, ένας εκ των οποίων μπορεί να έχει σχέση με τον αδελφό του, τον Ουμούτ.

Ο Νταβούτ εμφανίζεται στο εστιατόριο της κυρίας Φουσούν και φεύγοντας αφήνει ένα μήνυμα. Η Εϊλέμ το βλέπει και ταράζεται. Καθώς ο Σαρπ και η Γεσίμ βρίσκονται στο Μεγάλο Παζάρι, ο Σαρπ χρησιμοποιεί ένα τέχνασμα για να μάθει το όνομα του μυστηριώδους επισκέπτη. Θα τα καταφέρει, όμως;

Για την αρχική σελίδα "Insider (Icerde)" πατήστε ΕΔΩ