Breaking News

Λιβιεράτος για Εύη Αδάμ: «Κατάλαβα από την αρχή ότι δεν ταιριάζαμε. Ήταν το ωραιότερο λάθος γιατί...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής "Happy Day" μίλησε ο Λάμπης Λιβιεράτος, ο οποίος αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που πέρασε, στην επαγγελματική του πορεία, στην Άννα Βίσση και στην πρώην σύζυγό του, Εύη Αδάμ.

Για τη σχέση του με την Άννα Βίσση είπε, μεταξύ άλλων: «Είναι από τις καλύτερες σχέσεις που έχω κάνει στη ζωή μου και την αγαπάω πραγματικά την Άννα.  Μπορεί να μην κάνουμε παρέα καθημερινά, να μην μιλάμε, να μην βρισκόμαστε - καθημερινά ή συχνά -, όποτε όμως βρεθούμε, υπάρχει αυτή η αγάπη».

Για την πρώην σύζυγό του, Εύη Αδάμ: «Μου άρεσε κυρίως εμφανισιακά. Μετά που τη γνώρισα είχε πλάκα, γελούσαμε, περνούσαμε καλά. Είδα ότι δεν πολυταιριάζουμε κάποια στιγμή, αλλά μετά που ξαναβρεθήκαμε ψήθηκα λίγο και προχώρησε όλο το θέμα. Τελικά μάλλον δεν ταιριάζαμε, αλλά ταιριάξαμε για να βγάλουμε δύο υπέροχα παιδιά κι αυτό φτάνει για εμένα. Κατάλαβα ότι δεν ταιριάζαμε στο δεύτερο ραντεβού... μετά αναθεωρήθηκε λίγο αυτό... Μείναμε δέκα χρόνια περίπου μαζί.

Με έχουν ενοχλήσει οι δηλώσεις που έχει κάνει για μένα. Τα περισσότερα ήταν ψέματα, τα αντιμετώπισα με ψυχραιμία.

Όχι, δεν μετάνιωσα για το γάμο, γιατί έγιναν αυτά τα δύο πλάσματα, για τα οποία δεν μετανιώνω δευτερόλεπτο γι' αυτό που έγινε. Ήταν το ωραιότερο λάθος της ζωής μου».