Breaking News

Nomads (Επ. 23/11/17): Αποχώρησε οικειοθελώς ο Μάνος Πίντζης (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Πέμπτης το τηλεοπτικό κοινό προστάτεψε τους Μιχάλη Ζαμπίδη, Γιώργο Κατσινόπουλο και Δήμητρα Φραντζή, θέτοντας το Λευτέρη Παρασκευά αντιμέτωπο με τον Μάνο Πίντζη, που είχε ψηφιστεί την Τρίτη από τους συμπαίκτες του στην ομάδα του Ωκεανού.

Ωστόσο ο αγώνας για την παραμονή στο Nomads δεν έγινε ποτέ, καθώς ο Μάνος Πίντζης αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Με την ανακοίνωση του Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι ο Λευτέρης Παρασκευάς έλαβε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το κοινό, οι δύο παίκτες "πάγωσαν", καθώς το τελευταίο διάστημα είχαν έρθει πολύ κοντά.

Για να δείτε ολόκληρο το επεισόδιο 40 της Πέμπτης 23 Νοεμβρίου πατήστε ΕΔΩ

Ο Λευτέρης Παρασκευάς ξέσπασε σε κλάματα, ενώ η Δήμητρα Φραντζή προσπαθούσε να τον παρηγορήσει. Την ίδια στιγμή ο Μάνος Πίντζης απομακρύνθηκε από το συμβούλιο. Κάποιοι παίκτες - κυρίως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου - έκαναν ότι μπορούσαν για να τον ηρεμήσουν.

Μετά από ώρα ο Αρναούτογλου ενημέρωσε τους παίκτες ότι ο ηθοποιός αποφάσισε να μην αγωνιστεί και να αποχωρήσει από το Palawan.

Πριν γίνουν τα παραπάνω, οι νομάδες της Φωτιάς απόλαυσαν τη βόλτα με το σκάφος και τη στιγμή της επικοινωνίας, που ήταν το έπαθλό τους από το αγώνισμα των αρχηγών, που διεξήχθη την Τετάρτη.

Δείτε τα βίντεο με την αποχώρηση του Μάνου Πίντζη.