Breaking News

Nomads (Επ. 29/11/17): Χαμός για μια μερίδα ρύζι - Αποχώρησε οικειοθελώς η Χριστίνα Κολέτσα; (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Χωρισμένη στα δύο είναι πλέον η παραλία με τους παίκτες να έρχονται ξανά σε αντιπαράθεση, σχετικά με το θέμα του Γιώργου Κατσινόπουλου που έφαγε μια μερίδα ρύζι παραπάνω.

Ο Γιώργος Κατσινόπουλος δεν έκρυψε και πάλι την ενόχλησή του, ενώ η Αποστολία Ζωή προσπάθησε να εξηγήσει τη στάση της, ωστόσο δείχνει ότι αρχίζει να μένει από.... συμμάχους, καθώς το θέμα του ρυζιού μάλλον της γύρισε μπούμερανγκ.

«Για μένα το Nomads ξεκίνησε χθες. Αυτοί οι δύο (Νίκος Αναδιώτης, Γιώργος Κατσινόπουλος) για μένα είναι αδέρφια μου. Όλοι οι υπόλοιποι είναι το ίδιο, δεν θέλω ούτε να μου μιλάνε, δεν θέλω ούτε καλημέρα, δεν θέλω καμία σχέση» είπε εκνευρισμένος ο Γιώργος Μαυρίδης.

Για να δείτε ολόκληρο το επεισόδιο 44 της Τετάρτης 29 Νοεμβρίου πατήστε ΕΔΩ

«Να δώσουμε το Όσκαρ στον κ. Μαυρίδη. Το πήρε το Όσκαρ, το αξίζει, ήταν ωραίος ο λόγος του, να πάει και για πρωθυπουργός. Να πάρει το αγαλματίδιο, να το πάρει σπίτι του. Πολύς θεατρινισμός... κουράζει. Από την αρχή ασχολούμαστε με τον κ. Μαυρίδη... Εντάξει, δώστε του και μια κάμερα να την έχει, αφού τη γουστάρει ο άνθρωπος. Να την πάρει σπίτι του» απάντησε ο Κωνσταντίνος Οροκλός.



Η κατάσταση στην παραλία έφερε στα όριά της τη Χριστίνα Κολέτσα που αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου της έδωσε λίγα λεπτά χρόνο να το ξανασκεφτεί και να του ανακοινώσει την τελική της απόφαση. Ωστόσο, στη συνέχεια δεν εμφανίστηκε ξανά μέχρι το τέλος του επεισοδίου και το πιθανότερο σενάριο είναι να αποχώρησε, εκτός κι αν υπάρξει άλλη εξέλιξη που θα τη δούμε το βράδυ της Πέμπτης.

Πριν αποχωρήσει είπε, μεταξύ άλλων: «Έχουμε μπλέξει μέσα σε έναν κυκεώνα μικροπραγμάτων, μπαίνουμε σε διαδικασίες να συζητάμε πράγματα, τα οποία είναι τελείως έξω από τη δική μου πραγματικότητα. Όλο αυτό το πράγμα με έχει κουράσει πάρα πολύ. Υπάρχουν στιγμές σαν αυτή που πραγματικά θέλω να πάω στο σπίτι μου. Το παλεύω πάρα πολύ καιρό και νομίζω ότι έχει φτάσει η ώρα να αποχωρήσω από το Nomads».



Στο αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία και ένα ταξίδι νικητής ήταν ο Νίκος Αναδιώτης, που επέλεξε να στείλει στο ταξίδι το Μιχάλη Ζαμπίδη, το Λευτέρη Παρασκευά, τη Βασιλική Μιλλούση και τη Δήμητρα Φραντζή.

Αρχικά ο Λευτέρης Παρασκευάς δέχτηκε, διστακτικά βέβαια, την πρόταση. Όμως στη συνέχεια άλλαξε και γνώμη και δεν πήγε, προτιμώντας να κάνει παρέα στην Αποστολία Ζωή.