Breaking News

Όλοι εναντίον όλων απόψε στο Nomads (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τις αποψινές εξελίξεις στο Nomads παρουσίασε το Πρωινό. Στο βίντεο που προβλήθηκε, ο Λευτέρης Παρασκευάς "αδειάζει" το Δημήτρη Αλεξάνδρου και την Αποστολία Ζωή, σχετικά με την ενθουσιώδη αντίδρασή τους, όταν είδαν τον Μάνο Πίντζη να επιστρέφει, ενώ αναφέρεται και κατά του Μιχάλη Ζαμπίδη, ο Γιώργος Μαυρίδης καλεί την Αποστολία Ζωή να κάνει την αυτοκριτική της, ενώ ο  Μάνος Πίντζης τους "αδειάζει" λίγο - πολύ όλους!

 Λευτέρης Παρασκευάς

«Η ομάδα της Φωτιάς, λόγω και της ιδιότητας που έχουν να ασχολούνται κάποιοι με την τηλεόραση και το ραδιόφωνο, γενικά με τα Μέσα, νομίζω ότι αντιδρούν πολύ πιο ωραία στο φακό απ’ ότι εμείς. Δε νομίζω ότι ήταν τόσο πολύ αληθινό το όλο τρέξιμο και το πανηγύρι υπέρ του Μάνου τη στιγμή που εβδομάδες πριν τον είχαν στείλει σε εμάς. Πιο πολύ θεωρώ λογικό αυτό που συνέβη σε εμάς, το ότι χαρήκαμε και είχαμε την έκπληξη στο πρόσωπό μας, από το να τρέχουμε και πανηγυρίζουμε λες και είμαστε παιδάκια στο σχολείο.

Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα θεωρούμουν εγώ ότι ήμουν ο αδύναμος της ομάδας. Εγώ δεν θεωρώ ότι είμαι αδύναμος... ο αδύναμος είναι ο Μιχάλης κι εκεί πέρα λογικά θα δώσω την ψήφο μου. Ο Μιχάλης είναι μια ηγετική μορφή στην ομάδα. Ο λόγος που ηγείται της ομάδας εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει. Δε θέλω να κρύβομαι... η προηγούμενη ψήφος μου προς τον Μάνο ήταν καθαρά για να σώσω εγώ τον εαυτό μου. Έχει τελειώσει αυτό».

Μάνος Πίντζης

«Αισθάνθηκα ότι μερικοί δεν χάρηκαν που επέστρεψα. Δεν έχω τρανταχτά στοιχεία, αλλά κάποια άτομα με έστειλαν στους Ωκεανούς, άρα γιατί να χαρούν που γύρισα;».

Γιώργος Μαυρίδης

«Δεν ξέρω ακριβώς αν έχουμε καταλάβει τη χθεσινή ήττα, το 5-0, κατά πόσο σοβαρό είναι αυτό. Δεν ξέρω αν η Αποστολία έχει καταλάβει ότι κάποια πράγματα δεν τα κάνουμε καλά και πρέπει να τα βελτιώνουμε, να κάνουμε και μία αυτοκριτική... ».

Στο βίντεο θα δείτε αρχικά τις πρώτες δηλώσεις της Όλγας Πηλιάκη στο αεροδρόμιο και από το 3:55 και μετά όλες τις εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης του Ant1.