Breaking News

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Χρήστος Νικολόπουλος (Επεισόδιο 18-11-2017)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ του Σαββάτου 18 Νοεμβρίου η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά», με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ήταν αφιερωμένη στον μεγάλο μας λαϊκό συνθέτη Χρήστο Νικολόπουλο.

Τα εξαιρετικά τραγούδια του διαχρονικού δημιουργού ερμήνευσαν οι: Πίτσα Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνος Αργυρός, Στέλιος Διονυσίου, Ηρώ Λεχουρίτη, Ζωή Παπαδοπούλου και Ασπασία Στρατηγού.

Μαζί τους: οι δημοσιογράφοι: Κώστας Χαρδαβέλλας, Βασίλης Σκουντής, Κώστας Μπλιάτκας, Εύη Φραγκάκη και Κώστας Τσουρός, ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, η Μαρία Παναγοπούλου, η Θεοδώρα Σιάρκου, η Ειρήνη Κολιδά, η Τζένη Μελιτά, ο Πάνος Αργιαννίδης, η Άννα Πολύζου και η Φελίσια Λαπάτη.

Ξεχωριστή στιγμή η έκπληξη από τους συντοπίτες του Χρήστου Νικολόπουλου, από το Καψοχώρι Ημαθίας, που χόρεψαν σκοπούς της περιοχής του με τις παραδοσιακές τους στολές και τον βράβευσαν για την προσφορά του και το έργο του.

Επίσης, το πλατό της εκπομπής πλημμύρισε με νιάτα και μελωδίες από την παρουσία 35 μπουζουκιών της Λαϊκής Συμφωνικής Ορχήστρας ΕΝ ΧΟΡΔΩ από την Πάτρα, ενώ το δικό τους παλμό έδωσαν 30 σπουδαστές του Εθνικού Ωδείου.

Προβολή: ΣΚΑΪ (Στην υγειά μας ρε παιδιά - Επεισόδιο 18-11-2017)

Δείτε στο βίντεο όλα τα τραγούδια. Ολόκληρη η εκπομπή στο παραπάνω link του ΣΚΑΪ.