Breaking News

Το παρασκήνιο της αποχώρησης του Δημήτρη Σκαρμούτσου από το «Master Chef» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Όπως είναι γνωστό, εδώ και λίγες ημέρες, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής του Star, το "Master Chef".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "Happy Day", όλα ξεκίνησαν από την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν. Συγκεκριμένα η Τίνα Μεσσαροπούλου είπε:

«Υπήρξαν προβλήματα  από την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν με το Δημήτρη Σκαρμούτσο, γιατί δεν είναι εύκολος άνθρωπος και δημιουργούσε διάφορα θεματάκια στην καθημερινότητα των γυρισμάτων. Δηλαδή, άλλαζε το πρόγραμμα και δεν μπορούσε να είναι συνεπής, γιατί είχε πάρα πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Δημιουργήθηκαν πάρα πολλές προστριβές από πέρυσι.

Πριν από δύο περίπου μήνες ξεκίνησαν οι συζητήσεις για τη δεύτερη τηλεοπτική σεζόν. Εκεί το κανάλι εξέφρασε διάφορους προβληματισμούς, αναφορικά με το κόνσεπτ. Το Star θέλησε να κάνει κάποιες βελτιωτικές κινήσεις για να έχει καλύτερη τηλεθέαση. Του ζήτησαν να είναι λίγο πιο ενεργός κι εκείνος δυσανασχέτησε.

Όταν ανακοινώθηκε στο Δημήτρη Σκαρμούτσο από στέλεχος του καναλιού ότι "ή προσαρμόζεσαι στη νέα πραγματικότητα ή δεν μπορούμε να συνεχίσουμε μαζί" δημιουργήθηκε μία πολύ έντονη προστριβή. Υπήρξε ένας έντονος καβγάς μεταξύ των δύο πλευρών και λύθηκε η συνεργασία.»