Breaking News

Αγωγή από το δικηγόρο Θανάση Καρατσιώλη εναντίον Φαίης Σκορδά και ΑΝΤ1 (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αγωγή κατέθεσε ο δικηγόρος Θανάσης Καρατσιώλης για τα σχόλια στην πρωινή εκπομπή του Ant1, σχετικά με μία ανάρτησή του στο Facebook  για τις γυναίκες με περιττά κιλά. 

Σε βίντεο, που ανέβασε στο προφίλ του στο Facebook το βράδυ της Τρίτης, o δικηγόρος δηλώνει ότι η ανάρτησή του ήταν χιουμοριστική, ενώ τονίζει ότι την αποζημίωση, που ζητά να του αποδοθεί, θα τη δώσει σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Συγκεκριμένα αναφέρει.

«Σήμερα κατέθεσα, μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου μου και καλού φίλου και συνεργάτη μου εξ Αθηνών, Ιωάννη Καλαΐτζίδη, αγωγή εναντίον της κυρίας Σοφίας Σκορδά και του τηλεοπτικού σταθμού Ant1 για τα όσα προσβλητικά και υβριστικά κατ' εμέ ειπώθηκαν προ εξαμήνου περίπου, στην πρωινή εκπομπή της κυρίας Σοφίας Σκορδά με τίτλο "Το Πρωινό" την 13η Ιουνίου 2017.

Έφτασε η ώρα, λοιπόν, που θα κρίνει η ελληνική δικαιοσύνη, η μόνη αρμόδια εν τέλει, ποια είναι τα όρια της δημοσιογραφικής κριτικής και αν δύναται ο κάθε τηλεπαρουσιαστής και το επιτελείο αυτού να αναφέρονται ελαφρά τη καρδία και χωρίς την παραμικρή συστολή με απαξιωτικούς και υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο ενός απλού πολίτη, ενός απλού δικηγόρου και εν προκειμένω εμού του ιδίου, επειδή διεφώνησαν με μία γενικόλογη και χιουμοριστική μου ανάρτηση στο προσωπικό μου ιστολόγιο, στον δημοφιλή κοινωνικό ιστότοπο του Facebook.

Όπως δεσμεύτηκα τότε, έτσι έπραξα τώρα και κατέθεσα, στο χρονικό πλαίσιο που ορίζει ο νόμος φυσικά, αγωγή ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, ώστε  να λάβω ως αποζημίωση ένα εύλογο κατά την κρίση μου χρηματικό ποσό, καθότι θεωρώ ότι υπέστην, απρόκλητα μάλιστα, τεράστια ηθική και επαγγελματική βλάβη από την άκρως προσβλητική και επιθετική προς το πρόσωπό μου επίδικη εκπομπή των εναγομένων, κυρίας Σοφίας Σκορδά και τηλεοπτικού σταθμού Ant1. 

Θέλω να επαναλάβω την αρχική δέσμευσή μου για καθολική απόδοση του ποσού, που τυχόν θα επιδικαστεί από το δικαστήριο προς εμένα, σε φιλανθρωπικούς σκοπούς και αγαθοεργίες, όπως άλλωστε έχω πράξει και άλλες φορές κατά το παρελθόν».

Δείτε το βίντεο.