Breaking News

ΑΝΝΕ: Νέα καθημερινή σειρά στον Ant1 (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μία νέα δραματική σειρά, τουρκικής παραγωγής, ένας ύμνος στη μητρική αγάπη που δεν εξαρτάται πάντα από δεσμούς αίματος, θα αρχίσει να προβάλλεται καθημερινά στον Ant1, από την Τρίτη 2 Ιανουαρίου, στις 22:00 το βράδυ.

Πρόκειται για τη σειρά ΑΝΝΕ η οποία έχει βραβευτεί με το ειδικό βραβείο στην κατηγορία «Ξένη σειρά», στο Διεθνές Φεστιβάλ Δράματος στο Τόκιο, ενώ το 2017 αναδείχτηκε η Νο1 δραματική σειρά της Τουρκίας, σπάζοντας κάθε ρεκόρ τηλεθέασης. Είναι προσαρμοσμένη στην ιαπωνική σειρά "Mother".

Υπόθεση: Στον κόσμο υπάρχουν τρεις κατηγορίες ανθρώπων. Οι γυναίκες, οι άντρες και οι ΜΑΝΕΣ! Μια γυναίκα που ποτέ της δεν έπρεπε να γίνει μάνα. Μια μάνα που σκότωσε τον άντρα της και μπήκε φυλακή για να σώσει το παιδί της. Μια υιοθετημένη νέα γυναίκα που νιώθει μίσος για τη βιολογική της μητέρα, διότι πιστεύει πως την εγκατέλειψε.

Η μικρή Μελέκ όσα η βιολογική της μητέρα ήταν ανίκανη να της δώσει, θα τα βρει στο πρόσωπο της δασκάλας της, Ζεϊνέπ. Η Ζεϊνέπ παίρνει ένα μεγάλο ρίσκο για να σώσει το παιδί από την οικογένειά του. Ο στόχος της είναι να χαρίσει στο παιδί μια όμορφη ζωή. Σκηνοθετούν μαζί ένα ατύχημα. Όλοι νομίζουν πως το παιδί έχει πνιγεί. Θα πάνε στην Κωνσταντινούπολη και η Ζεϊνέπ θα την παρουσιάσει στη δική της οικογένειά, σαν κόρη της. Ένα κακoπoιημέvo κοpiτσάκι 5 ετών που η ζωή του πετιέται στα σκουπίδια, ψάχνει απεγνωσμένα τη μητρική αγάπη...

Η μικρή Μελέκ πλέον έχει δικαίωμα στην ευτυχία. Πόσο θα κρατήσει το όνειρο; Τι θα συμβεί όταν η βιολογική της μητέρα ανακαλύψει πως η κόρη της ζει; Θα καταφέρει η Ζεϊνέπ να αλλάξει τη μοίρα της μικρής Μελέκ?

Στη σειρά ενώνουν τις δυνάμεις τους  οι γνωστές και αγαπημένες στο ελληνικό κοινό: Cansu Dere (Ζεϊνέπ), πρωταγωνίστρια των επιτυχημένων σειρών "Ezel" και "Σιλά" και η Vahide Perçin (Γκιονούλ), πρωταγωνίστρια στη σειρά "Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής".

Πρωταγωνιστούν: Cansu Dere (Ζεϊνέπ), Vahide Perçin (Γκιονούλ), Beren Gökyıldız (Μελέκ/Τουρνά), Gonca Vuslateri (Σουλέ), Serhat Teoman (Σινάν), Berkay Ateş (Τζενγκίζ), Gülenay Kalkan (Τζαχιντέ), Can Nergis (Αλί)

Σενάριο: Berfu Ergenokon, Merve Gür
Σκηνοθεσία: Merve Girgin Aytekin
Παραγωγή: MF Yapım