Breaking News

Άση Μπήλιου: Προβλέψεις ζωδίων για το 2018 - Η εξομολόγηση της Μελέτη για την κατάψυξη ωαρίων (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έκανε πρεμιέρα την Τρίτη η  Άση Μπήλιου στο Star με την εκπομπή «Stars System», που επέστρεψε στην τηλεόραση για 11η χρονιά.

Καλεσμένη στην πρώτη εκπομπή ήταν η Ελεονώρα Μελέτη, που το 2018 περιμένει το μεγαλύτερο δώρο, αυτό της μητρότητας. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στις ανατροπές, που βίωσε το 2017, στις ξαφνικές εξελίξεις στην προσωπική της ζωή, το γάμο της και τον ερχομό του πρώτου της παιδιού.

Όταν ρωτήθηκε από την Άση Μπήλιου για την απόφασή της να προχωρήσει σε κατάψυξη ωαρίων, 2 μήνες πριν μείνει έγκυος, η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε:

«Είναι μια διαδικασία που ολοκληρώθηκε δυο μήνες πριν μείνω έγκυος και είχε ξεκινήσει από νωρίτερα. Ήταν μια δέσμευση που είχα κάνει στον εαυτό μου όταν έκλεισα τα 38. Είχα πει ότι θα το κάνω γιατί απλούστατα είμαι ένας άνθρωπος που αν δεν είχα τις συνθήκες έτσι όπως εγώ τις ονειρευόμουν, δεν θα έπαιρνα ποτέ το ρίσκο να γίνω μητέρα και να κάνω οικογένεια. Κι επειδή όταν πήρα την απόφαση αυτή στα προηγούμενα γενέθλια μου, οι συνθήκες δεν ήταν οι κατάλληλες, είπα θα το κάνω και ας μην χρειαστούν και ποτέ. 

Είναι μια διαδικασία που δεν είναι καθόλου επώδυνη, είναι πολύ εύκολη και νομίζω ότι σε λυτρώνει. Εμένα προς το παρόν δεν μου χρειάστηκε, τώρα δεν ξέρεις αν θα κάνω δεύτερο παιδί, πόσο σύντομα, αν θα είναι το ίδιο εύκολο στα 40 συν, όσο ήταν στα 38 μου. Γιατί εγώ ήμουν από τις πολύ τυχερές. Εμείς δηλαδή με το Θοδωρή λέγαμε να το ξεκινήσουμε για να το πιάσουμε σε κάνα 6μηνο».

Επίσης, η Άση Μπήλιου, λίγες ημέρες πριν την έλευση του νέου χρόνου, παρουσίασε τις προβλέψεις για το νέο έτος.

Η καταξιωμένη αστρολόγος ανέλυσε τα θετικά διαστήματα του 2018, τους τομείς, που αναμένεται να πάνε καλύτερα οι δώδεκα εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου και ποιοι θα ευνοηθούν σε εpωτικό, οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Ακόμη, παρουσιάστηκε ένα αφιέρωμα στον Κρόνο, που έφυγε από τον Τοξότη και εγκαταστάθηκε στο ζώδιο του  Αιγόκερω.

«Πώς ψωνίζουν τα ζώδια»; Αυτό ήταν το θέμα στα σκετσάκια του πρώτου επεισοδίου. Σε εορταστικό σκηνικό, ο Κρατερός Κατσούλης ήταν ο υπεύθυνος ενός καταστήματος και ήρθε «αντιμέτωπος» με τις παραξενιές και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου, τα οποία υποδύθηκε η Πηνελόπη Πλάκα. Ποιοι είναι οι πιο... απαιτητικοί πελάτες, ποιοι παραλογίζονται και ποιοι βγάζουν από τα ρούχα του, τον ήρεμο και στωικό εργαζόμενο;

Δείτε στο βίντεο ολόκληρη την εκπομπή.