Breaking News

Αυτός είναι ο 32χρονος που καταπλακώθηκε στη Βασιλίτσα από χιονοστιβάδα (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Υπέκυψε στα τραύματά του ο 32χρονος snowboarder του καταπλακώθηκε το πρωί της Παρασκευής από χιονοστιβάδα στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας. Ο νεαρός είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο των Γρεβενών αμέσως μετά το συμβάν.

Σύμφωνα με το τοπικό grevenamedia.gr, μια παρέα  έκανε snowboard εκτός πίστας στην κορυφή «Γαλανή» της Βασιλίτσας, και ενώ το χιονοδρομικό κέντρο ήταν κλειστό. Η παρέα δοκίμασε να κάνει snowboard σε μέρος όπου το χιόνι ήταν «απάτητο». 

Η χιονοστιβάδα που δημιουργήθηκε παρέσυρε τα άτομα της παρέας. Τον 32χρονο τον οδήγησε σε ένα δέντρο, όπου και τον καταπλάκωσε το χιόνι. Αμέσως ειδοποιήθηκε το προσωπικό του χιονοδρομικού κέντρου, που τον εντόπισε. Στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών.

Στη φωτογραφία που πρόβαλε το Star ο 32χρονος (στα δεξιά) μαζί με τον πατέρα του
Ο διοικητής του νοσοκομείου Γρεβενών, Παναγιώτης Αλεξιάδης,  είπε χαρακτηριστικά: «Ο τραυματίας μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από το ΕΚΑΒ. Έγιναν προσπάθειες ανάνηψης. Δυστυχώς, μετά από περισσότερες από δύο ώρες οι προσπάθειες σταμάτησαν και δεν είναι πια μαζί μας».

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο διοικητής του νοσοκομείου, ο άτυχος άνδρας πιθανότατα είχε έναν ασφυκτικό θάνατο. Δεν πέθανε δηλαδή από χτύπημα σε δέντρο, αλλά επειδή καταπλακώθηκε και έπαθε ασφυξία από τον όγκο του χιονιού που έπεσε πάνω του.

Όπως μετέδωσε το Star, ο 32χρονος, γιος γνωστού αγγειοχειρουργού από την Αθήνα, ήρθε από το Λουξεμβούργο, όπου εργαζόταν, για να περάσει τις διακοπές των Χριστουγέννων. Πρόκειται για τον Απόλλωνα Ψαρουδάκη, γιο του αγγειοχειρουργού Αντώνη Ψαρουδάκη.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο του Star.