Breaking News

Η Δούκισσα μίλησε για την εγκυμοσύνη της: «Έχω απερίγραπτη χαρά και ανυπομονησία» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Οι ημέρες των Χριστουγέννων πλησιάζουν και βρίσκουν τη Δούκισσα Νομικού στην πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της.

Η όμορφη παρουσιάστρια, η οποία τον Ιούνιο ενώθηκε με τα γαμήλια δεσμά με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, ετοιμάζεται να γίνει μαμά τους πρώτους μήνες του 2018.

Η χαρμόσυνη είδηση είχε έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας τον περασμένο Σεπτέμβριο.  Σε δηλώσεις την μπροστά στην κάμερα της εκπομπής "Αποκαλυπτικά" η Δούκισσα είπε, μεταξύ άλλων:

«Νιώθω πολύ ευλογημένη. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, είναι και τέτοιες ημέρες τώρα, γιορτινές. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο να χαμογελάει, να πετυχαίνει όλα όσα ονειρεύεται, να είναι δίπλα σε ανθρώπους που αγαπάει... μόνο αγάπη. Αυτό εύχομαι σε όλο τον κόσμο, να είναι γεροί και αγαπημένοι,

Είμαι απόλυτα ενθουσιασμένη, όπως νομίζω και κάθε γυναίκα, κάθε άνθρωπος που ζει ένα τέτοιο θαύμα, γιατί όλο αυτό είναι ένα θαύμα. Δεν έχω άγχος και φόβους, αλλά απερίγραπτη χαρά και ανυπομονησία να γνωρίσω κάποιο πλασματάκι. 

Έχει ξυπνήσει ήδη κάποιο ένστικτο μέσα μου, που για κάποιο λόγο με καθησυχάζει και με κάνει να νιώθω σίγουρη ότι όλα θα πάνε πάρα πολύ καλά και αυτό το εύχομαι σε όλες τις γυναίκες που θέλουν σύντομα να γίνουν μανούλες. Αυτές που είναι ήδη μανούλες είναι ηρωίδες, τις θαυμάζω και τις λατρεύω».



Δείτε και την ολόσωμη φωτογραφία της, που δημοσίευσε πρόσφατα στο προφίλ της, στο Instagram.