Breaking News

Κοινωνικό μέρισμα - Υποβλήθηκαν πάνω από 2,5 εκατ. αιτήσεις (πίνακες)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σύμφωνα με την πρωινή αναφορά της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης ΑΕ (ΗΔΙΚΑ ΑΕ), μέχρι τις 09:15 της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου είχαν υποβληθεί 2.572.541 αιτήσεις και είχαν εγκριθεί οι 1.093.320.

Οι ακυρωμένες αιτήσεις ανέρχονταν μέχρι την παραπάνω ώρα στις 276.824, ενώ οι μη εγκεκριμένες στις 565.913.

Επίσης η ανακοίνωση επισημαίνει (2ος πίνακας κάτω) ότι εντοπίστηκε πολύ περιορισμένος αριθμός αιτήσεων (1.807) που δημιουργήθηκαν την Κυριακή 26 και την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017 και περιέχουν λάθος στοιχεία στην σύνθεση του νοικοκυριού λόγω αστοχίας των συστημάτων.

Από αυτές τις αιτήσεις, οι αιτήσεις που ήταν σε κατάσταση «πρόχειρη» (εμφανίζεται ως «νέα» στην πλατφόρμα -843 αιτήσεις) και «εγκεκριμένη» (964 αιτήσεις) ακυρώθηκαν. Όπου υπήρχαν στοιχεία επικοινωνίας στάλθηκαν σχετικές ειδοποιήσεις με e-mail ή/και sms ανάλογα με το τι είχε συμπληρωθεί από τον πολίτη, προσθέτει η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα koinonikomerisma.gr θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τα μεσάνυχτα της Τρίτης 12 Δεκεμβρίου.

Ακολουθούν οι πίνακες με την αναφορά της ΗΔΙΚΑ.


Ακυρώσεις αιτήσεων λόγω λανθασμένων στοιχείων: Στον πίνακα που ακολουθεί φαίνεται τι έγινε με τις ειδοποιήσεις ανά status αίτησης.