Breaking News

«Λύγισε» από την την τραγική ιστορία της μητέρας της που ξετυλίχθηκε στο «Πάμε πακέτο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το δεύτερο πακέτο της χθεσινοβραδινής εκπομπής δεν παραδόθηκε ποτέ. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ενημέρωσε της αποστολέα για την τραγική ιστορία της βιολογικής της μητέρας και η νεαρή "λύγισε"...

Η Δανιέλλα είναι ένα νεαρό κορiτσι που ήρθε από την Κύπρο για να βρει τα ίχνη της βιολογικής της οικογένειας. Στο πλευρό της σε αυτή την αναζήτηση είχε και τους θετούς γονείς της. Οι τρεις τους, έχουν χτίσει την πιο δυνατή σχέση.

Όπως ανέφερε η ανακοίνωση της εκπομπής, η αποστολέας υιοθετήθηκε σε ηλικία οκτώ ετών. Αυτοί οι άνθρωποι την έσωσαν, κυριολεκτικά, μέσα από ένα κολαστήριο. Το μικρό παιδί μεγάλωνε σε ίδρυμα της Ρουμανίας, από το οποίο έχει μόνο δυσάρεστες αναμνήσεις, με τιμωρίες που θυμίζουν Μεσαίωνα. Οι γονείς της προσπάθησαν να γιατρέψουν όλες τις ανοιχτές «πληγές» στην ψυχή της και της πρόσφεραν απλόχερα αγάπη.

Η παρουσιάστρια ενημέρωσε τη Δανιέλλα ότι η βιολογική μητέρα της δεν είναι σε θέση να παραλάβει το πακέτο καθώς πάσχει από σχιζοφρένεια. Η εκπομπή ήρθε σε επαφή με τη θεία της, η οποία διηγήθηκε τη δραματική ιστορία της αδερφής της.

Μόλις η Δανιέλλα άκουσε τη δυσάρεστη είδηση ξέσπασε σε κλάματα. Στο πλατό παρευρέθηκαν τα αδέρφια της, που άνοιξαν το πακέτο.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του Alpha.