Breaking News

Meghan Markle: Η σύντροφος του πρίγκιπα Ηarry λατρεύει να κάνει γιόγκα (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγες ημέρες ο πρίγκιπας Harry και η αγαπημένη του Meghan Markle είχαν κάνει την πρώτη τους επίσημη δημόσια εμφάνιση στο Nottingham, μετά την ανακοίνωση ότι αρραβωνιάστηκαν και αποθεώθηκαν από τον κόσμο που συγκεντρώθηκε για να τους δει από κοντά.

Σε εμφανίσεις της στη συνέχεια η ηθοποιός αρκετές φορές έσπασε το "ψυχρό" βασιλικό πρωτόκολλο, ωστόσο έχει κερδίσει μέχρι στιγμής τη συμπάθεια των Βρετανών, με τα Μέσα της χώρας να γνωστοποιούν συνεχώς πληροφορίες για την ίδια, αλλά και για το παρελθόν της.

Φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας αποκαλύπτουν το πάθos της για τη γιόγκα. Η Meghan Markle λατρεύει τη γιόγκα στην οποία αφιερώνει αρκετές ώρες την εβδομάδα από τότε που ήταν νεαρή κοπέλα, χάρη στη μητέρα της, τη Doria Ragland, που είναι εκπαιδεύτρια.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το 2015 στο περιοδικό "Women's Health" του Καναδά, πριν συναντήσει τον εγγονό της Βασίλισσας, η 36χρονη είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων:

«Υπάρχουν τόσα πολλά οφέλη από την γιόγκα... αυξημένη ευελιξία και μυϊκή δύναμη, αίσθηση ευτυχίας, μεγαλύτερη ικανότητα χαλάρωσης, μειωμένο άγχος και καλύτερος ύπνος».

Αν και οι πρίγκιπες William και Harry, αλλά και η Kate, ασχολούνται με τον αθλητισμό, η ευελιξία της Meghan είναι πρωτόγνωρη για το παλάτι του Kensington, επισημαίνει η Daily Mail.

Δείτε τις φωτογραφίες.