Breaking News

Nomads (Επ. 5/12/17): Ένταση πριν το αγώνισμα - Πήρε τη δεύτερη ασυλία η Φραντζή - Οι 4 υποψήφιοι μονομάχοι (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Τρίτης η Δήμητρα Φραντζή πήρε τη δεύτερη ατομική ασυλία. Την πρώτη ασυλία είχε πάρει η Αποστολία Ζώη στο επεισόδιο της Δευτέρας.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ήταν ο πρώτος που έχασε στο αγώνισμα ασυλίας και είναι ο τρίτος υποψήφιος μονομάχος.

Τέταρτος υποψήφιος μονομάχος είναι ο Κωνσταντίνος Οροκλός, που πήρε 4 ψήφους στην ψηφοφορία των παικτών που ακολούθησε στο συμβούλιο.

Για να δείτε ολόκληρο το επεισόδιο 48 της Τρίτης 5 Δεκεμβρίου πατήστε ΕΔΩ

Οι 4 υποψήφιοι μονομάχοι είναι οι: Βασιλική Μιλλούση, Λευτέρης Παρασκευάς (αναδείχτηκαν στο επεισόδιο της Δευτέρας) Δημήτρης Αλεξάνδρου και Κωνσταντίνος Οροκλός. Και οι 4 τέθηκαν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού.

Οι δύο παίκτες που θα πάρουν τις λιγότερες θετικές ψήφους θα διεκδικήσουν την Πέμπτη, μέσω αγωνισμάτων, την παραμονή τους στο Palawan.



Νωρίτερα σημειώθηκε αντιπαράθεση μεταξύ των παικτών με αφορμή ότι ο Γιώργος Μαυρίδης, ο Νίκος Αναδιώτης και ο Γιώργος Κατσινόπουλος έχουν φτιάξει ένα μέρος με παγκάκια, τραπεζάκι και κήπο, στο οποίο δεν θέλουν να πλησιάζουν οι υπόλοιποι παίκτες.

«Ζητήσαμε όμορφα κι ευγενικά  από τα παιδιά ότι δεν θέλουμε να πλησιάζουν, δεν θέλουμε να το χρησιμοποιεί κανένας για να μη χαλάσει, για να προστατεύσουμε το χώρο. Έτσι κι αλλιώς δεν κάνουμε παρέα, δεν χρειάζεται τώρα να κρυβόμαστε» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Μαυρίδης.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου επισήμανε το παραπάνω γεγονός, ενώ τόνισε ότι αυτό που τον στεναχωρεί ιδιαίτερα είναι που δεν κάνει παρέα με το Νίκο Αναδιώτη, με τον οποίο γνωρίζονται 9 χρόνια.

«Επειδή αναφέρει το όνομά μου, είναι κάτι πολύ προσωπικό αυτό που συμβαίνει. Είναι κάτι που δεν έχει προκύψει στο Nomads και δεν θα λυθεί στο Nomads» απάντησε ο Νίκος Αναδιώτης.